Έπεσε το πρώτο χιόνι στον Όλυμπο

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Έπεσε το πρώτο χιόνι για την φετινή σεζόν στον Όλυμπο. Την ίδια ώρα τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση. Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου. Ανάλογος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 ως 18 βαθμούς κελσίου. Αναλυτική πρόγνωση Μακεδονία, Θράκη Καιρός: στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές η όμβρους. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου. 
Αττική Καιρός: 
νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου. 
Θεσσαλονίκη Καιρός: 
νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 ως 18 βαθμούς κελσίου. http://www.cityportal.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger