Τι να φορέσετε για να ξελογιάσετε το ταίρι σας ανάλογα με το ζώδιο σας

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Αναδείξτε τον ερωτισμό, τη θηλυκότητά σας, την σαγήνη σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, και υποσχόμαστε ότι θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Και εσείς που είστε μόνες όμως, μην σας πάρει από κάτω!Ντυθείτε σeξι, μακιγιαριστείτε, αρωματιστείτε, χαμογελάστε και προκαλέστε την τύχη σας γιατί η μέρα ευνοεί. Ξέροντας ότι το κάθε ζώδιο αγαπά συγκεκριμένα χρώματα, στυλ ή σχέδια, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές και γίνετε ειδικές στο ξελόγιασμα. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν κι ετοιμαστείτε για τη μεγάλη βραδιά! 
Κριός Κόκκινο, κόκκινο και πάλι κόκκινο. Απλώς δεν θα μπορεί να αντισταθεί. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε και θυμίσετε πασχαλινό αυγό! Ένα φόρεμα ή εσώρουχα είναι ό, τι πρέπει. Επίσης ένα πιο rock look πχ δερμάτινο παντελόνι, φόρεμα, μπουστάκι ή studs (τρουκς) είναι δυνατό χαρτί! Και μην ξεχάσετε τις γόβες - στιλέτο. Για τον Κριό είναι must! Ταύρος Στον ανοιξιάτικο Ταύρο τα πράγματα είναι πιο απλά και σημασία έχει ο... εσωτερικός σας κόσμος, κοινώς τα εσώρουχά σας. Κορμάκια με μπόλικη δαντέλα ή κεντήματα στο μπούστο κι αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο επιλέξτε το σοκολατί. Απαραίτητα, το άρωμά σας να παραπέμπει σε λουλούδια και λιχουδιές!  
Δίδυμοι Η ζωή τους δεν είναι βαρετή κι αν θέλετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και την περιέργειά του μπερδέψτε τον! Επιλέξτε ένα αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά σε ένα κατά τ' άλλα σπορ ή κλασικό ντύσιμο. Ή ένα πιο σπορ ντύσιμο με φίνα σέξι εσώρουχα που θα αφήσετε εντέχνως να διακρίνονται ίσα για να τον αποτρελάνετε.  
Καρκίνος Οι καμπύλες σας πρέπει να επιδειχτούν σήμερα, οπότε ένα στενό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ (όχι αβυσσαλέο όμως) είναι το νούμερο 1 όπλο σας. Η θηλυκότητά σας είναι αυτή που θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αποφύγετε τα άκρα και τα πολύ προχωρημένα στυλ.  
Λέων Στο βασιλιά το χρυσό έχει μεγάλη αξία γι' αυτό ποντάρετε σε ρούχα, εσώρουχα ή αξεσουάρ αυτής της απόχρωσης. Αν πάλι δεν έχετε, αλλά διαθέτετε μια faux γούνα κι αυτή μια χαρά είναι, αν τη φορέσετε μόνο με τα εσώρουχα και τα ψιλοτάκουνά σας! Μην ξεχάσετε το μαλλί να είναι τέλειο!  
Παρθένος Το άσπρο σαν χρώμα παίζει πολύ σε αυτόν τον άντρα όχι μόνο γιατί του αφήνει μια αίσθηση αγνότητας αλλά και καθαριότητας. Γι' αυτόν πρέπει να είστε λιτές, ελαφρώς προκλητικές και προσεγμένες μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Αποτρίχωση και μανικιούρ-πεντικιούρ είναι αδιαπραγμάτευτα! 
Ζυγός Για το Ζυγό το παν είναι το στυλ! Αξεσουάρ, παπούτσια, άρωμα, μπιζού και αισθησιασμός! Μην επιλέξετε τίποτα κραυγαλέο και έντονο εκτός από το κραγιόν σας. Επίσης, το vintage τους αρέσει, ιδίως του '50 – '60, τότε που οι γυναίκες ήταν τα απόλυτα θηλυκά. Αν έχετε καλσόν με πίσω ραφή σε συνδυασμό με μαύρες κλασικές γόβες, θα κερδίσετε έξτρα πόντους! 
Σκορπιός Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι και ερωτικό από το μαύρο ή το μπορντό για το Σκορπιό! Με συνδυασμό και των δύο έχετε πιάσει το τζακ ποτ! Μαύρο φόρεμα με μπορντό εσώρουχα ή το ανάποδο! Επίσης είναι θαυμαστές της δαντέλας, της υψηλής κάλτσας, της ζαρτιέρας ή του κορσέ. Είναι κι αυτός πιο πολύ των εσωρούχων τι να κάνουμε;  
Τοξότης Ο Τοξότης σας είναι έτσι κι αλλιώς casual κι ο ίδιος και ίσως νιώσει κι άσχημα (ίσως) αν το παρακάνετε με το ντύσιμο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να γίνετε σeξι γι' αυτόν. Απλά θα επιλέξετε ένα εφαρμοστό τζιν ή δερμάτινο παντελόνι, ένα σέξι τοπάκι και τις ψιλοτάκουνες γόβες σας και ξεκινήστε το παιχνίδι!  
Αιγόκερως Σε αντίθεση με τον Τοξότη ο Αιγόκερως την θέλει την επισημότητά του. Κάτι κλασσικό αλλά ταυτόχρονα και προκλητικό είναι απαραίτητο. Ένα εξώπλατο φουστάνι, ένα φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι ή ένα ταγιέρ ή κοστούμι, χωρίς μπλούζα όμως, από βελούδο είναι ικανά να τον περάσουν από το καταχείμωνο στον καύσωνα. 
 Υδροχόος Ο Υδροχόος θέλει να βλέπει πόδια γι' αυτό μην του το αρνηθείτε. Αν έχετε κάποιο μίνι φόρεμα ή φούστα που να κολακεύει και να αφήνει τα πόδια σας σε κοινή θέα, επιλέξτε τα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μπορείτε να πειραματιστείτε κιόλας ώστε να κάνετε πιο εξεζητημένη την εμφάνισή σας με ένα αξεσουάρ ή πιο προχωρημένο χτένισμα ίσως! Ιχθύες Ο Ιχθύς σας είναι λάτρης των λεπτών, αέρινων υφασμάτων αλλά και της διαφάνειας. Αν έχετε λοιπόν ένα φόρεμα που διαγράφει όμορφα το σώμα σας σε απαλές αποχρώσεις και ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση ότι έρχεστε από μια άλλη εποχή, φορέστε το και θα βγάλετε από μέσα του όλο τον ερωτισμό που κρύβει. Απαραίτητο το λεπτό άρωμα ή λοσιόν σώματος! astrology.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger