SEX AND THE CITY??? ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟ CITY??

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012


Είναι αλήθεια πως όλες μα όλες έχουμε δει έστω και ένα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς. Και εκεί που κάθεσαι και χαζεύεις τις 4 φίλες μαζί με τις δικές σου κολλητές ή αγκαλιά με lacta/παγωτό, αναρωτιέσαι: εγώ γιατί ζω μόνο το city???

Είναι λογικό να ζηλεύεις τη ζωή των 4 φιλενάδων και να θες και εσύ αργά ή γρήγορα να γνωρίσεις τόσους άντρες και φυσικά τον μεγάλο έρωτα। Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα?? Γιατί εσύ περνάς το βράδυ σου αγκαλιά με τις χιλιάδες θερμίδες και με συντροφιά την τηλεόραση??

1. Μήπως είσαι ταπεινό χαμομηλάκι?? Μήπως το πρότυπό σου είναι η Ματίνα Μανταρινάκη?? Αν ναι τότε ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!! Δεν σου φταίει κανένας καλή μου παρά μόνο ο εαυτός σου. Οι χαμηλοβλεπούσες ήταν στην μόδα το περασμένο millennium. Ο κόσμος άλλαξε. Αρχικά, άλλαξε κι εσύ ντύσιμο. Αν σε δει ο Μουτσινάς το έχεις σίγουρο το λαδί- και δεν θα έχει κανένα άδικο ο χριστιανός. Στη συνέχεια, απόκτησε αυτοπεποίθηση. Οι άντρες δεν δαγκώνουν και σταμάτα να τους φοβάσαι. Γίνε πιο αυτόνομη, ανεξάρτητη και δυναμική. Δύσκολο το ξέρω, γι αυτό ξεκίνα την προσπάθεια να κερδίσεις χρόνο. Τέλος, σταμάτα να πηγαίνεις σε αναγνώσεις ποιημάτων και πιάσε τα κλαμπάκια και τα μπουζούκια. Δεν ψάχνεις φιλόλογο για ιδιαίτερα αλλά άντρα. Καλοί οι κουλτουριάρηδες δε λέω, αλλά αν θες να ζήσεις τη ζωούλα σου ξέχνα τους.

2. Ο φιλάρας ο Μπάμπης. Προσεγγίζεις τους άντρες σαν κολλητάρι? Λέτε τα εσώψυχά σας ακούγοντας καψουροτράγουδα και λιώνοντας στο ποτό? Σε επηρεάζει τόσο η παρέα με τα αγόρια που άρχισες και εσύ να βρίζεις και να ρεύεσαι? Η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Οκ μαγκιά σου να έχεις αγόρια φίλους και να περνάτε χρόνο μαζί αλλά ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ. Δεν είσαι ο Μπάμπης ο κολλητός από το στρατό. Είσαι μια φίλη τους- ΓΥΝΑΙΚΑ. Καλή η οικειότητα αλλά μέχρι ενός σημείου. Πώς περιμένεις να σε δουν σαν γυναίκα και να στην πέσουν οι άντρες σε ένα μαγαζί όταν συμπεριφέρεσαι σαν νταλικιέρης??? ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Περιποιήσου τον εαυτό σου, πρόσεξε την εμφάνισή σου και βγάλε το θηλυκό που κρύβεις μέσα σου.

3. Sex in the city*??? Εσύ γλυκιά μου μήπως πήγες από την άλλη τελείως πλευρά??? Είπαμε είσαι δυναμική γυναίκα με αυτοπεποίθηση και ταπεραμέντο αλλά μέχρι και η Σαμάνθα έχει λίγο έστω ελάχιστο τακτ… Να αναδεικνύεις τα προσόντα σου δεν λέω αλλά με αξιοπρέπεια. Πάνε οι εποχές που οι άντρες τρελαίνονταν για τις γυναίκες που τα πετάνε όλα έξω και τρίβονται στον ένα και στον άλλο. Μέχρι κι αυτοί κατάλαβαν το είδος αυτό. Κάνε την κίνηση σου με στυλ και άσε και λίγο μυστήριο να πλανάται γύρω σου. Μην φαίνεσαι τόσο διαθέσιμη- δεν θα μπουν καν στον κόπο να σε ρίξουν…

Σε όποιο είδος γυναίκας και να ανήκεις τα βασικά σημεία είναι τα ίδια. Παρατήρησε τα πρότυπά σου (Κάρυ, Μιράντα, Σαμάνθα, Σάρλοτ) και δες τι κοινά στοιχεία έχουν όλες τους. Και ανεξάρτητα από την τηλεόραση σκέψου τι κοινό στοιχείο έχουν όλες οι γυναίκες που βλέπεις στο δρόμο και θαυμάζεις (και τις ζηλεύεις έλα ας μιλήσουμε ειλικρινά). Είναι γυναίκες με περιποιημένη εμφάνιση. Δεν είναι όλες τους κουκλάρες ούτε ντύνονται με το τελευταίο μοντελάκι που μόλις έχουν φέρει από το Μιλάνο (αυτό ισχύει μόνο στη σειρά). Προσέχουν όμως και την παραμικρή λεπτομέρεια από το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους μέχρι τα κατάλληλα αξεσουάρ. Προτιμούν ρούχα που αναδεικνύουν τα «καλά» τους σημεία (και η πιο άσχημη γυναίκα έχει ωραία στοιχεία). Ακόμα, όλες αυτές οι γυναίκες αποπνέουν μια αυτοπεποίθηση και μια σιγουριά. Έναν αέρα διαφορετικό που σε προκαλεί να τις γνωρίσεις. Τέλος, οι περισσότερες έχουν πλούσιο χαρακτήρα. Είναι ενημερωμένες, καλλιεργημένες και γενικά ενδιαφέρουσες. Ξέρω τι σκέφτεσαι: ποιος άντρας τα κοιτάει αυτά?? Κι όμως…. Το αντίθετο φύλλο ανέβηκε level και εκτός από τα «μάτια» μιας γυναίκας προσέχει κι άλλα πράγματα. Γιατί καλή χρυσή και άγια η μοντέλα, αλλά αμα ανοίξει το στόμα της και δεν ξέρει να μιλήσει σε ξενερώνει…. Σε γενικές γραμμές αυτά τα στοιχεία κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα για να ζήσει το sex and the city εν έτη 2012. Τι λες αξίζει τον κόπο να κάνεις την μεγάλη αλλαγή??


Betty ली

*sex in the city: φαντάζομαι οι περισσότεροι ξέρετε την ταινία της Μαριάννας Ντούβλη (ταινία ερωτικού περιεχομένου)
Share this article :

2 σχόλια:

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger