ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


«Δονούμενα» μαγνητικά τατουάζ μπορεί μια μέρα να λειτουργούν σαν «υπενθύμιση» για κλήσεις ή μηνύματα, σύμφωνα με νέα πατέντα που παρουσιάστηκε για μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Η φιλανδική εταιρία αναφέρει ότι η ιδέα, που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα Unwired View και έχει κατοχυρωθεί ως ευρεσιτεχνία για την εταιρία, στηρίζεται σε ένα υλικό «μαγνητικού σιδήρου» κάτω από την επιδερμίδα το οποίο με τη σειρά του συνδέεται με την τηλεφωνική συσκευή. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο χέρι, είτε στην περιοχή της κοιλιάς, είτε στο δάχτυλο ή το νύχι του χρήστη.

«Για παράδειγμα, οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώνονται με μια απλή δόνηση εάν έχουν χαμηλή μπαταρία, έχουν λάβει κάποιο μήνυμα είτε για υπενθυμίσεις ημερολογίου, αλλαγή ώρας, κτλ», σημειώνει η εταιρία.

Η εν λόγω εταιρία, εδώ και καιρό ερευνά την πιθανότητα χρήσης εφαρμογών στην τεχνολογία των κινητών της, όπου θα «αξιοποιείται» το ίδιο το σώμα του χρήστη.

«Η έρευνά μας δείχνει ότι αν ο χρήστης συνηθίσει σε τέτοιες εφαρμογές, οι συσκευές που δεν τις προσφέρουν στο μέλλον θα θεωρούνται ως… «νεκρές»», σχολιάζει.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger