Στην Λεμεσό ο Σαμαράς για την έκτακτη σύνοδο κορυφή του ΕΛΚ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013


 Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτηρίζεται η έκτακτη σύνοδος κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαικού Κόμματος που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στη Λεμεσό.

Στην ημερήσια διάταξη της συνόδου περιλαμβάνεται η στρατηγική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τις ευρωεκλογές του 2014, το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο και το προφίλ του υποψηφίου προέδρου της επόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στη σύνοδο, την οποία φιλοξενεί ο ΔΗΣΥ, θα παραστούν μεταξύ άλλων η καγκελάριος της Γερμανίας 'Ανγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, το προεδρείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, αρχηγοί κομμάτων και ηγέτες κρατών, μεταξύ των οποίων οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.

Η σύνοδος πραγματοποιείται στον απόηχο των δηλώσεων Μέρκελ για τη δανειακή σύμβαση της Κύπρου που προκάλεσαν ανησυχία και αντιδράσεις στη Λευκωσία. Για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Επί ποδός θα βρίσκονται 180 αστυνομικοί και οι δρόμοι γύρω από το ξενοδοχείο, όπου θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος θα είναι κλειστοί.  

www.newsbomb.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger