4 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τα Αδέσποτα Ζώα! (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012


Η Μαρία Ιακώβου, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ναταλία Γερμανού ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αγάπης για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, 4 Απριλίου.
Οι τέσσερις ζωόφιλοι στάθηκαν στο πλευρό των αδέσποτων ζώων και συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην νέα καμπάνια του adespoto.gr για τις 4 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τα Αδέσποτα Ζώα, στέλνοντας ο καθένας το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τα αδέσποτα ζώα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων (Stray Animals Day) καθιερώθηκε πριν ένα χρόνο, όταν μία ομάδα πρωτοβουλίας από το εξωτερικό ζήτησε από τους ζωόφιλους σε όλες τις χώρες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια.

Σήμερα, η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων είναι πλέον μία μεγάλη μέρα ευαισθητοποίησης μέσω καμπανιών, bazaar και ενημέρωσης για τα αδέσποτα ζώα που φροντίζουν ζωόφιλοι και σωματεία. Οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε και να βοηθάμε όσο μπορούμε τα αδέσποτα ενώ ο καλύτερος τρόπος είναι να υιοθετήσουμε ένα. Παράλληλα πρέπει να απαιτούμε από τις χώρες μας και τις αρμόδιες αρχές να τα αντιμετωπίζουν με ανθρώπινους τρόπους.
PRWTO THEMA


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger