ΣΙΓΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΒΟΛΑΙΜΙΑΣΕΙΣ.....

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012


ΖΗΛΙΑ: το μικρό πράσινο τερατάκι που σε επισκέπτεται κάθε φορά που ο «εχθρός» πλησιάζει το ταίρι σου। Και ο εχθρός έχει πολλά πρόσωπα ανάθεμα τον, από την πρώην μέχρι την άκυρη που τον κάνει add στο fb. Μην αναφερθώ στις διάφορες Κομανέτσι που τον χαιρετάνε και ξέρεις ότι τον γουστάρουν. Εκείνη την ώρα νιώθεις τα νεύρα σου έτοιμα να εκραγούν, θες να την πιάσεις την άλλη από το μαλλί και να μην της αφήσεις τρίχα…. Σε καταλαβαίνω, τι ψέματα να πω??? Αλλά τι θα καταφέρεις?? Απολύτως τίποτα. Το αγόρι σου θα φουσκώσει σαν παγώνι που δυο γυναικάρες σφάζονται στα πόδια του, η άλλη θα το παίξει θιγμένη και πληγωμένη και με τα κατάλληλα τσαλίμια θα κερδίσει έδαφος, ενώ εσύ από την άλλη θα είσαι μια ακόμα κατίνα… TRAGIC!!!
Από τη μια βέβαια μπορεί να έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου. Στην περίπτωση αυτή πρέπει απλά να βρεις την κατάλληλη συμπεριφορά. Αν το αγόρι σου έχει πέραση και διάφορες λυσσάρες δεν λένε να καταλάβουν ότι έχει σχέση, τότε εσύ κάνε την θιγμένη πως και καλά νιώθεις άβολα κλπ. Αλλά όλα αυτά όχι με φωνές και νεύρα… ήρεμα κάθισε και μίλησε του- κάνε ναζάκια, μαλαγανιές έλα ξέρεις γυναίκα είσαι. Το αγόρι σου θα αισθανθεί πως ενδιαφέρεσαι γι’ αυτόν και θα τονιστεί ο εγωισμός του. Κακά τα ψέματα η αίσθηση ότι ο άλλος σε ζηλεύει (σε λογικό βαθμό πάντα), σε ανεβάζει ψυχολογικά και αποτελεί μια ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος. Σε αντίθεση, η γκρίνια θα του σπάσει απλά τα νεύρα.

Αν βέβαια το παλικάρι δεν δίνει κανένα δικαίωμα και εσύ ζηλεύεις ακόμα και τη θηλυκιά γάτα που περνάει από δίπλα του, ε τότε θες γιατρό. Αν του έχεις απαγορέψει να μιλάει με ότι έχει μπούστο και φοράει τακούνια, αν ο καψερός φοβάται να χαιρετήσει άνθρωπο γιατί ξέρει ότι μετά θα έχει κρεβατομουρμούρα, τότε καλή μου δεν είσαι καλά. Είτε έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση, είτε δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, οι αντιδράσεις σου είναι τραγικές… δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίει ή να γελάει το θύμα που έχεις δίπλα σου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αργά ή γρήγορα θα καταλήξεις μόνη σου. Όση υπομονή και να κάνει η σχέση σου, κάποια στιγμή θα απηυδήσει ο άνθρωπος, θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει. Και καλά θα κάνει.
Όπως και να έχουν τα πράγματα θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι κάθε άνθρωπος έχει την προσωπική του ζωή. Και δεν εννοώ την ερωτική. Εννοώ τα πράγματα αυτά που είναι τελείως δικά του, τους ανθρώπους, τις στιγμές , όλα αυτά που συνθέτουν την προσωπικότητά του. Και θα πρέπει να το σεβαστείς. Επίσης, κάθε είδους σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στην αμοιβαία κατανόηση. Πολλές φορές η αγάπη μας μπορεί να πνίγει τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Αν πραγματικά τον νοιάζεσαι, οφείλεις να αλλάξεις συμπεριφορά. Καμιά φορά η αγάπη μόνο δεν είναι αρκετή για να κρατηθεί μια σχέση. Πόσο μάλλον όταν η αγάπη αυτή εκδηλώνεται με ψυχοπαθή ζήλια….


Betty Li
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger