Προφυλακτικό με δόνηση απογειώνει την απόλαυση στο σεξ (βίντεο)

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Το προφυλακτικό του μέλλοντος θα κάνει τις αισθήσεις να χτυπούν κόκκινο κατά τη διάρκεια του σεξ… Το προφυλακτικό είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο ενάντια στην εξάπλωση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και προλαμβάνει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, όμως πολλά ζευγάρια αποφεύγουν να το χρησιμοποιήσουν καθώς τους αποτρέπει να απολαύσουν το σεξ.
Για το λόγο αυτό, δύο υποψήφιοι διδάκτορες από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Τζόρτζια στις ΗΠΑ αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα ψηφιακό προφυλακτικό με ενσωματωμένο σύστημα δόνησης. Τα ηλεκτρικά σήματα που αποστέλλει το πρωτοποριακό προφυλακτικό αυξάνουν την ερωτική διέγερση τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα.
Το πρωτότυπο προφυλακτικό ονομάζεται Electric Eel. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Daily Mail, είναι απόλυτα ασφαλές καθώς το ηλεκτρικό φορτίο που παράγεται είναι εξαιρετικά μικρό. Οι δοκιμές βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο και οι δύο φοιτητές έχουν ξεκινήσει καμπάνια προώθησης ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα και να τελειοποιήσουν το δημιούργημά τους. Δείτε το σχετικό βίντεο.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger