Παπαγάλος βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει δολοφόνο

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ένας κατοικίδιος παπαγάλος βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει τον δολοφόνο της ιδιοκτήτριάς του στη βόρεια ινδική πόλη Άγκρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Times of India, η αστυνομία προσπαθούσε να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας μέχρι που ο παπαγάλος του θύματος, ο Ηρακλής, έδωσε ένα σημαντικό στοιχείο. 
Η 45χρονη Νιλάμ Σάρμα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στις 20 Φεβρουαρίου. Ο σύζυγός της Βιτζάι, διευθυντής εφημερίδας, παρατήρησε ότι ο παπαγάλος έκρωζε περίεργα κάθε φορά που ο ανιψιός του Ασουτός επισκεπτόταν το σπίτι μετά τη δολοφονία. «Ακόμα και κάθε φορά που γινόταν συζήτηση και αναφερόταν το όνομα Ασουτός, ο παπαγάλος έκρωζε. Αυτό μου κίνησε τις υποψίες και ενημέρωσα την αστυνομία» είπε στην εφημερίδα ο Σάρμα. 
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Άγκρα Σαλάμπ Μαθούρ είπε στους Times ότι ο ανιψιός τελικά ομολόγησε την πράξη του κατά την ανάκριση. Ο δράστης είχε διαρρήξει το σπίτι μαζί με έναν συνεργό του. Φοβούμενος ότι η θεία του θα τον αναγνώριζε, την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι. Το ίδιο έκανε και στον σκύλο της θείας του που άρχισε να γαβγίζει. Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι το πτηνό, που πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα της Αγκάθα Κρίστι Ηρακλή Πουαρό, αποδείχθηκε άξιο του ονόματός του. Newsroom ΔΟΛ
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger