Σάλος στο Βατικανό! «Ο Πάπας είναι gay και ερωτευμένος με τον γραμματέα του» ;

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013Ο μπλόγκερ Άντριου Σάλιβαν αναφέρει σε ποστ του ότι η απόφαση του Πάπα Βενέδικτου να μην αποχωρήσει από το Βατικανό και να συγκατοικήσει με τον γραμματέα του Αρχιεπίσκοπο Γκέοργκ αποδεικνύει ότι είναι ερωτευμένος μαζί του. 

 «Δύο Πάπες, ένας γραμματέας», τονίζει χαρακτηριστικά ο μπλόγκερ και προσθέτει: «Είναι φυσιολογικό αυτό; Έτσι ο όμορφος γραμματέας του Βενέδικτου θα συνεχίζει να ζει μαζί του, ενώ κατά τη διάρκεια της μέρας θα δουλεύει για έναν άλλο Πάπα. 

 Υποτίθεται ότι εμείς πρέπει να το θεωρήσουμε φυσιολογικό αυτό;» Στην ανάρτησή του ο Σάλιβαν υπογραμμίζει ακόμη ότι το Βατικανό θα πρέπει να μετονομαστεί σε Melrose Place: «Αυτό δεν είναι το Βατικανό. Είναι το Melrose Place». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Γκεόργκ χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Vanity Fair ως ο ωραιότερος άνδρας του Βατικανού, ενώ στο τελευταίο του τεύχος το περιοδικό φιλοξένησε στο εξώφυλλο την φωτογραφία του με τίτλο: «Γκέοργκ δεν είναι αμαρτία να είσαι ωραίος». http://www.newsbomb.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger