Αγορά προϊόντων με ένα «τιτίβισμα»

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

 
Νέα δυνατότητα του Twitter Το Twitter και η American Express ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε να δώσουν τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω των #hashtags. Πλέον οι κάτοχοι επιλεγμένων καρτών θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν προϊόντα, με ένα απλό tweet. Η συμφωνία ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στα πλαίσια της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν δωροεπιταγές των 25 δολαρίων από την American Express για 15 δολάρια, απλά δημοσιεύοντας ένα tweet με tag #BuyAmexGiftCard25.
 Μάλιστα η εταιρεία, δήλωσε πως θα κυκλοφορήσει και άλλες προσφορές σήμερα το απόγευμα. Σε αυτές θα περιλαμβάνονται προσφορές όπως, το Kiddle Fire του Amazon στην τιμή των 149 δολαρίων, μία κονσόλα Xbox στα 179 δολάρια και ένα βραχιόλι Donna Karan στα 80 δολάρια. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι, με τις προσφορές να ισχύουν μέχρι τις 3 Μαρτίου. Η διαδικασία λειτουργεί ως εξής: Οι χρήστες που έχουν λογαριασμού στο Twitter και συνεργάζονται με την American Express, θα μπορούν να προσθέσουν το hashtag ενός συγκεκριμένου προϊόντος στα tweets τους, στη συνέχεια θα λαμβάνουν μία απάντηση από την American Express (λογαριασμός @AmexSync), που θα περιλαμβάνει ένα νέο hashtag ενεργοποίησης. 
Από εκεί και μετά θα πρέπει μέσα σε 15 λεπτά ο χρήστης να «tweetάρει», το συγκεκριμένο hashtag, ώστε να επιβεβαιώσει την αγορά του. Τέλος τα προϊόντα, θα αποστέλλονται στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναγράφεται στο λογαριασμό, εντελώς δωρεάν, μέσα σε διάστημα δύο ημερών. 
proho.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger