26 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ : Πωλείται το υπερπολυτελές σπίτι του Έλληνα πρόξενου στο Λονδίνο!

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Σχεδόν 26 εκατομμύρια ευρώ προσδοκά να εισπράξει το ελληνικό δημόσιο από την πώληση της υπερπολυτελούς κατοικίας του Έλληνα πρόξενου στο Holland Park του Λονδίνου. Το ακίνητο του Λονδίνου, είναι ένα εντυπωσιακό αρχοντικό βικτοριανής εποχής 115 ετών. 
 Η κατοικία του Έλληνα πρόξενου στο Λονδίνο, είναι ένα από τα πολλά ακίνητα που ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο και είναι προς πώληση όπως και άλλες κατοικίες και εκτάσεις σε όλο τον κόσμο. 

Επίσης στο σφυρί θα βγει, μια έκταση 8.000 στρεμμάτων στη Λευκωσία η οποία πωλείται για 5 εκατομμύρια ευρώ, ένα κτίριο οκτώ ορόφων στις Βρυξέλλες με ελάχιστη τιμή εκκίνησης 3,3 εκατ ευρώ, καθώς και έναν κτίριο στο Βελιγράδι τεσσάρων ορόφων με ελάχιστο τίμημα 2 εκατομμύρια ευρώ. Στην πρεσβεία του Λονδίνου έχουν μείνει κατά καιρούς ο ιδρυτής της VirginGroup, Ρίτσαρντ Μπράνσον (Richard Branson) και ο διάσημος παρουσιαστής Σάιμον Κάουελ ((Simon Cowell)). Το Holland Park θεωρείται μια από τις καλύτερες και ακριβότερες περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας. http://www.radar.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger