Πα-τέρας χάραξε με κοπίδι πεντάλφα πάνω στην πλάτη του 6χρονου γιού του. «Το έκανα επειδή ήταν η ιερή μέρα 12-12-12»

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ο 39χρονος Brent Troy Bartel από το Fort Worth των ΗΠΑ, συνελήφθη με την κατηγορία της βίαιης κακοποίησης του γιού του. Το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας είχε προηγουμένως δεχτεί τηλεφώνημα από τον ίδιο τον δράστη. Στο τηλεφώνημα που κατέγραψαν οι αστυνομικοί, ο 39χρονος ομολογούσε :“Έχυσα αθώο αίμα, χάραξα μια πεντάλφα πάνω στον γιό μου”. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό, η απάντηση που έδωσε ήταν αφοπλιστική. “Το έκανα επειδή είναι ιερή μέρα, 12-12-12”, κατόπιν έκλεισε το τηλέφωνο. Λίγη ώρα μετά, η αστυνομία δέχτηκε και δεύτερο τηλεφώνημα από τη μητέρα του παιδιού αυτή τη φορά, η οποία με λυγμούς εκλιπαρούσε για βοήθεια. 
Μόλις οι αρχές έφτασαν στο σπίτι των Bartel, βρήκαν το μικρό παιδί ημίγυμνο, να τρέμει από τον πόνο και τον τρόμο, που του είχε προκαλέσει o ίδιος του ο πατέρας . Στην πλάτη του 6χρονου αγοριού ήταν χαραγμένη μια πεντάλφα, ενώ αίματα κάλυπταν ολόκληρο το σώμα του. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι και ένα χαρτοκόπτη – κοπίδι , με το οποίο ο πα-τέρας χάραξε την πεντάλφα στην πλάτη του γιού του. Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 
Οι γιατροί διέγνωσαν πως τα τραύματα δεν απειλούν τη ζωή του, όμως οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι περισσότερο επώδυνες είναι οι πληγές που χαράχτηκαν στην παιδική του ψυχή. Η σύμπτωση της αριθμητικής αλληλουχίας, της ημερομηνίας 12-12-12, η οποία δεν θα ξανασυμβεί σε αυτό τον αιώνα, αποτελεί σημαδιακό γεγονός, με διαφορετικές ερμηνείες, για ετερόκλητες ομάδες ανθρώπων. Η πεντάλφα, σύμβολο φιλοσοφικό, έχει χρησιμοποιηθεί ιστορικά από διάφορες αποκρυφιστικές και μυστικιστικές κοινωνίες. Συχνότερα δε συνδέεται με τον Σατανισμό. Πηγή: thenewsjunkie.com http://www.globalomen.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger