Οι 5 λόγοι που ένας δεσμευμένος δεν θα κερατώσει (σχεδόν) ποτέ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Υπάρχουν δραστικοί τρόποι να κρατηθεί ένας δεσμευμένος μακριά από τον πειρασμό και να μην απιστήσει: να τον κλειδώσει η σύντροφός του στο υπόγειο! Κατά τα άλλα, είναι στο χέρι της, στην τσαχπινιά της και στην καπατσοσύνη της να κάνει έναν άντρα με τον οποίο έχει σχέση να μην την κερατώσει (σχεδόν) ποτέ. Για το ξενοκοίταγμα, ούτε κουβέντα. Αυτό είναι δεύτερη φύση του άντρα. Ε, δεν θα μας κόψουν οι γυναίκες κι όλα μας τα χούγια πια! Παρακάτω, οι 5 λόγοι που κρατάνε έναν δεσμευμένο "στο μαντρί". 
1. Το δόλωμα Παίζει σπουδαίο ρόλο η γκόμενα του δεσμευμένου να μην πάψει να αρέσει, να περιποιείται τον εαυτό της, να προσέχειτην εικόνα της, να διατηρεί αναμένη τη σπίθα στο μάτι της (παρότι πλέον "ανήκει"), να είναι αυτή που στο πέρασμά της οι γύρω άντρες κολλάνε και την κοιτάζουν (μαζί και τον δεσμευμένο, αλλά με το βλέμμα τύπου "κ@ριόλη, που κυκλοφορείς εσύ αυτό το θεικό μ**νί"). Όταν η γκόμενα είναι πειρασμός ακόμη και μετά από 3 χρόνια σχέσης, είτε στα μάτια του απευθείας, είτε πρώτα στα μάτια των άλλων αντρών και μετά, μοιραία στα δικά του, που βλέπει ότι την κοιτάνε ξελιγωμένοι, τότε σαφώς και δεν κουνάει ρούπι για άλλα κρεβάτια, γιατί το παίρνει προσωπικά ότι αυτή η θεάρα γκόμενα (η γκόμενά του) είναι "ιδιοκτησία" ΤΟΥ και θα βγάλει την καραμπίνα ΤΟΥ, να την "προστατέψει" από τα γύρω αρσενικά "κοράκια".Αν είσαι δεσμευμένος κάνε το εξής μικροτέστ: την επόμενη φορά που θα είστε με το έτερον ήμισι κάπου έξω με πολύ κόσμο, αποτραβήξου σε μια γωνιά και παρακολούθησέ την από μακριά. Πως κινείται, πως στέκεται στο χώρο, πόσο ψυχή της παρέας είναι, πόσο από μόνη της έχει υπόσταση, πόσο οι φίλοι σου την περικυκλώνουν και θέλουν να συζητήσουν μαζί της. Αν τη δεις και χαμογελάσεις -και σχεδόν ζηλέψεις-, αυτό σημαίνει ότι όλα καλά, το 'χει. 
 2. Αφέντης και πασάς Ο δεσμευμένος άντρας που του γίνονται τα χατίρια όποτε του καπνίσει (κι όποτε του σηκωθεί), δεν ψάχνεται παραπέρα. Αν η γκόμενά του φροντίζει -με μαεστρικούς τρόπους και... παραχωρήσεις- και τον έχει σεξουαλικά ευχαριστημένο (και κυρίως, έξυπνα σεξουαλικώς μπουρλοτιασμένο), τότε ο άντρας ο βαρύς εκεί θα παλουκωθεί και θα πάψει να πετάει "από κανάρα σε κανάρα". Είναι απλά πράγματα: ο άντρας θέλει λίγο πρωινό σεξ (δεν φταίει αυτός, η ρημάδα η φύση που του έδωσε πρωινές κ@ύλες!). Ο άντρας θέλει στοματικό σεξ χωρίς να το συζητήσει και χωρίς να κάθεται να προσπαθεί να πείσει την άλλη να γονατίσει (δεν φταίει αυτός, έτσι έμαθε από τις τσόντες όταν ήταν μικρός, οι γυναίκες χωρίς κουβέντα γονάτιζαν με χαρά και πιάνανε "δουλειά", σαν να πήγαιναν για ψώνια με πιστωτική χωρίς "ταβάνι"!). Συμπέρασμα: ο δεσμευμένος που "επιβραβεύεται" με σεξάκι που παραμένει πιστός, παραμένει πιστός οπότε πρέπει να "επιβραβεύεται" με σεξάκι. Φαύλος κύκλος, να πείτε στην γκόμενα του δεσμευμένου. Θα καταλάβει αυτή... 
 3. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο Ένας δεσμευμένος δεν θέλει να πολυσκοτίζεται με στερεότυπα. Δηλαδή βαριέται μετά από κάποια στιγμή τη γκόμενα που κρέμεται πάνω του σαν "παλτουδάκι". Καλό ήταν στην αρχή και για κάμποσο καιρό, είχε πλάκα καθοδόν, ικανοποίησε και το power game του, αλλά πλέον, όταν η σχέση έχει πάρει το δρόμο της, τρελαίνεται στην ιδέα ότι συνεχίζει και κάνει τον "καλόγηρο" στην -καθόλου "αυτόφωτη"- γκόμενα. Οπότε: η γκόμενα που είναι ζιζάνιο και το πιάνει το παρασύνθημα, πρέπει να του δείχνει την καψούρα της, να τον παθιάζει με τα τερτίπια της, να τον κοιτάει στα μάτια και να λιώνει (κυριολεκτικά ή φαινομενικά, δικό της "καπέλο", αλλά να το κάνει πειστικά), ναι, να κρέμεται πάνω του σαν ένδειξη ότι "εσύ είσαι η κολώνα του σπιτιού", αλλά την ίδια στιγμή, όταν έχει τον δεσμευμένο και λίγο στη φτούκα, ότι δηλαδή, έχει τη ζωάρα της, έχει τη δουλειά της, έχει τις παρέες της και μέχρι και τα μυστικά της, αυτό δεν μπορεί παρά να κρατά σε μια φυτιλιασμένη εγρήγορση τον δεσμευμένο.
 4. Δούλα και κυρά Για να κρατήσει μια καπάτσα γυναίκα πιστό τον αντρούλη της, δεν αρκεί το σεξ. Οι άντρες είμαστε -παρά τη γενική παραδοχή της μπουνταλοσύνης που κουβαλάμε- ελαφρώς πολύπλοκα όντα. Θελουμε καλό σεξ, ναι. Αλλά θέλουμε και καλή μάσα (εκεί έγκειται η πολυπλοκότητα!). Η γκόμενα που μαγειρεύει όπως η μάνα του (του δεσμευμένου), δύσκολα πέφτει θύμα απιστίας. Προσοχή: δεν χρειάζεται η γκόμενα να είναι θηλυκός Σκαρμούτσος και να αραδιάζει στο τραπέζι γκουρμεδιές πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Αρκεί να ξέρει να κάνει καλά τις Κυριακές το "κοκκινιστό της μάμάς του" (και, που και που, να μαγειρεύει με τα εσώρουχά της μόνο, ή γυμνή φορώντας μόνο ένα πουκάμισό του -κάνα παλιό, μην το λαδώσει κιόλας)! Στα υπόλοιπα του σπιτιού, ο άντρας δίνει μια κάποια σημασία στα είδη πρώτης ανάγκης που τον αφορούν (σιδερωμένο πουκάμισο, πλυμένο σώβρακο), αλλά το βασικότερο μετά το σεξ, είναι η μάσα. Α, και να μην του τα ζαλίζει όταν έχει Τσου-Λου στην τηλεόραση. Η γυναίκα που θα τηρήσει όλα τα παραπάνω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, θα έχει τον δεσμευμένο σούζα (πόσο μάλλον να απιστήσει, ούτε ως ιδέα), χωρίς καν να προσπαθήσει πολύ. Κι αν την βρείτε αυτή τη γκόμενα, στείλτε τη στο Mensguide.gr να μας πει πως το κάνει! 
 5. Σιγή ασυρμάτου Ο άντρας ο δεσμευμένος, ο οποίος έχει "φάει" καλά, έχει φάει και χλαπάτσες στη μόνιμη σχέση του, ένα πράγμα, με το πέρασμα του χρόνου, εκτιμάει: την έλλειψη της γκρίνιας. Αυτό, το να μην ακούει μουρμούρα, γιατί δεν κατέβασε το καπάκι της τουαλέτας, γιατί γέμισε ψίχουλα τον καναπέ, γιατί δεν ανέβασε τις τέντες και θα σκιστούν με τον αέρα, γιατί του έστειλε μήνυμα κι αυτός απάντησε μετά από 10 λεπτά κι όχι αμέσως, γιατί το μπάνιο μετά το ντους του είναι σαν την Λίμνη των Κύκνων από τα νερά κάτω, γιατί μίλησε κοφτά στη μαμά της στο τηλέφωνο, γιατί την φίλησε μεν, αλλά δεν το ένιωσε πολύ ζεστό το φιλί του, γιατί τον τσάκωσε να κοιτάει έντονα στο περιοδικό τη Μαρία Μενούνος με μπικίνι που είναι κορμάρα και του έκανε σκηνή, κλπ. Αν δεν υπήρχε η ψυχοβγαλτική γκρίνια της γυναίκας, ο αντρικός πληθυσμός πιθανώς να ήταν, κομματάκι, πιο πιστός στις σχέσεις του! Read more: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/213562/oi-5-logoi-poy-enas-desmeymenos-den-tha-keratosei-shedon-pote#ixzz2EgP5FJhG http://www.newsbomb.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger