Σαμαράς: Αυτές θα είναι οι τελευταίες περικοπές, μισθοί και συντάξεις δεν πρόκειται να ξανακοπούν

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Μια έξοδος από το ευρώ θα τίναζε στον αέρα τη δημοκρατία μας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα εφαρμοστούν
"Αυτές θα είναι οι τελευταίες τέτοιες περικοπές γιατί άλλες δεν αντέχει η ελληνική κοινωνία", τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ, ενώ προσέθεσε ότι μισθοί καισυντάξεις δεν πρόκειται να ξανακοπούν.
"Τα οικογενειακά εισοδήματα μέχρι 25 000 ευρώ θα πληρώσουν λιγότερους φόρους", είπε ενώ τόνισε ότι παλεύει προσωπικά για να πάρουμε ένα ποσό μεγαλύτερο από τα 31 δις.
"Σε τέτοιες ώρες, καλούμαστε ως βουλευτές της εθνικής αντιπροσωπείας να υπηρετήσουμε τα ύψιστα συμφέροντα του έθνους", είπε και συμπλήρωσε πως "αν μας υποχρέωναν τώρα να βγαίναμε από το ευρώ θα χάναμε το 80% του επιπέδου ζωής που είχαμε το 2009".
Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι "κερδίσαμε κρίσιμες μάχες σε 2 μέτωπα:στο εξωτερικό και το εσωτερικό", ενώ τόνισε πως "εφαρμόσαμε το νόμο εμείς οι πολιτικοί στους εαυτούς μας". Παράλληλα, υπογράμμισε πως μια έξοδος από το ευρώ θα τίναζε στον αέρα τη δημοκρατία μας και δήλωσε πως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα εφαρμοστούν.
"Όλες οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις ισχύουν απολύτως", είπε χαρακτηριστικά. "Θα πρέπει να χτυπήσουμε 2 εχθρούς: τη δημόσια σπατάλη και τη φοροδιαφυγή", τόνισε.
Όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση είπε πως "αρχίσαμε μια αληθινή εκστρατεία για το χτύπημα της λαθρομετανάστευσης".
"Σήμερα ο νόμος υπάρχει και εφαρμόζεται σε κάθε τετράγωνο του κέντρο της Αθήνας", συμπλήρωσε.
"Σας καλώ να δώσουμε την μάχη όλοι μαζί αποφασιστικά χωρίς μεμψιμοιρία", είπε και κατέληξε "είμαστε η εγγύηση της αναγέννησης αυτού του τόπου"
"Θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες μόλις βγούμε από τα ελλείμματα".

www.pinnokio.gr 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger