ΕΧ-ΚΟΛΛΗΤΟΙ??? ΑΑΑΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τα φτιάξατε ένα Σάββατο βράδυ, ζήσατε τον απόλυτο έρωτα αλλά δυστυχώς ήρθε η ώρα να χωρίσετε. Κλάψατε, πονέσατε, πέσατε στα πατώματα αλλά τώρα έχει περάσει καιρός και έχετε προχωρήσει και οι δυο στη ζωή σας. Σβήσατε τις κακές αναμνήσεις, κρατήσατε μόνο τις καλές κ αποφασίσατε ότι μπορείτε πλέον να είστε δυο καλοί φίλοι. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!

   Ειλικρινά τώρα ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε?? Γιατί sorry κιόλας εμένα όχι. Όσο πολιτισμένοι και να είστε, όσο μοντέρνοι και να θέλετε να δείχνετε ποτέ δυο πρώην δεν μπορούν να είναι φίλοι. Ναι ok δεν λέω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, οι οποίες είναι λίγες, ελάχιστες.... Θες να μου πεις τώρα πως είσαι τόσο άνετη που μπορείς να βγαίνεις με τον νέο του έρωτα και να δίνεις και συμβουλές??? Ε μόνο στη Βιοχημεία γίνονται αυτά.... Ναι δεν λέω μπορεί να βρεθείτε σε κοινή παρέα, να είστε στο ίδιο περιβάλλον... Δεν είπα να κάνετε ούτε σαν κομπλεξικοί ούτε σαν καθυστερημένοι.... Αλλά άλλο κοινωνικός περίγυρος και άλλο φίλοι/ κολλητοί. 

Και να σου δώσω και επιχειρήματα:

 1. Έχετε περάσει τόσες ώρες στο κρεβάτι ή και σε άλλα έπιπλα, έχετε εφαρμόσει όλο το kama sutra (αυτές φαντάζομαι είναι οι καλές στιγμές που κρατήσατε) και τώρα είσαι και έτοιμη να τον ακούς να μιλάει για την κοπέλα του και για το πόσο τέλεια είναι??? Αν όντως μπορείς είσαι φαινόμενο.... 

2.Όταν με έναν άνθρωπο είχες σχέση σημαίνει ότι σε ελκύει ερωτικά. Μπορεί να τελείωσε το πάθος αλλά κάπου στο βάθος καλά κρυμμένη υπάρχει μια φλόγα, η οποία μετά από 2-3 ποτά και λίγο χορό θα φουντώσει και θα γίνει πυρκαγιά. Όσο και να καταπιέζεσαι κάποια στιγμή θα χαλαρώσετε και οι δυο και δεν θα αργήσει να γίνει το κακό (ή μπορεί να είναι και καλό αν αυτό επιδιώκεις...). 

3.Πες μου πως έχεις καταφέρει να κάνεις το αγόρι σου κολλητό με τον πρώην σου και πέφτω τώρα από τον 5ο...Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί το νέο αμόρε την "νέα" σου σχέση με τον πρώην σου..... Θα αρχίσει την γκρίνια και τους καβγάδες, και δίκιο θα χει, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις πρόβλημα στην σχέση σου. Αξίζει τον κόπο?? 

Δεν θα μπορέσω με τίποτα να καταλάβω τέτοιου είδους "φιλία". Ίσως εγώ να είμαι τόσο πουριτανή. Μόνο ένας λόγος για μένα δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά: Τον θέλεις πίσω ή θέλεις εκδίκηση. Και στις δυο περιπτώσεις θέλεις να τον κερδίσεις, να τον κάνεις να σε θέλει και πάλι, να είναι μόνο δικός σου. Ή έχεις μετανοιώσει για τον χωρισμό σας, ή απλά θέλεις εκδίκηση και θες απλά να τον κάνεις να χωρίσει (αγόρια δεν είμαι σκύλα απλά γυναίκα και ξέρω πως σκεφτόμαστε). Τότε ok πάσο. 

Δεν συμφωνώ -ίσως όμως και να του αξίζει- αλλά σε καταλαβαίνω.... Αν από την άλλη τον έχεις όντως ξεπεράσει, είσαι τόσο ερωτευμένη και πλήρης από την νέα σου σχέση και καταφέρνεις να τον βλέπεις τελείως φιλικά, τι να πω....

Μπράβο!!!! 


 Betty Li

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger