ΑΦΗΣΕ ΕΓΚΥΟ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ...ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ!

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012


45χρονος άνδρας ο οποίος αν και παντρεμένος με 36χρονη άφησε έγκυο τη 19χρονη κόρη της, από τον προηγούμενό της γάμο, ενώ δε δίστασε να πει ότι σκόπευε να εξωτερικεύσει ... τον ερωτισμό του και στο παιδί της νύφης της 36χρονης συζύγου του! Ο 45χρονος επαγγελματίας, τα τελευταία χρόνια, είναι παντρεμένος με 36χρονη γυναίκα, και μαζί έχουν ένα 10χρονο παιδί. Οι τρεις τους, μαζί και με τα τρία άλλα παιδιά που έχει η 36χρονη από τον προηγούμενο γάμο της ζούσαν υπό την ίδια στέγη.
Ο άνδρας, όμως, δε δίστασε να αναπτύξει ερωτική σχέση με τη 19χρονη κόρη της 36χρονης, την οποία μάλιστα άφησε έγκυο, εν αγνοία της συζύγου του, η οποία μεταξύ άλλων υπέμενε και ξυλοδαρμό από το σύζυγό της. Την τελευταία φορά, η 36χρονη δεν άντεξε, πήρε τα τέσσερα παιδιά της και πήγε στη μητέρα της, όμως λίγες ημέρες μετά, η 19χρονη πήρε το 10χρονο αδερφάκι της και επέστρεψε στο σπίτι όπου παρέμενε ο 45χρονος εραστής της και σύζυγος της μητέρας της.
Η 36χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος πήγε στο σπίτι για να βρει την 19χρονη που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά και το 10χρονο παιδί, όμως εκεί βρήκε τον 45χρονο, ο οποίος προκλητικά της αποκάλυψε ότι όχι μόνο είχε ερωτική σχέση με την κόρη της, αλλά είναι και ο πατέρας του παιδιού που περιμένει...
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger