Ποιος είπε στη Μενεγάκη: «Ελένη μου εσύ είσαι και μεγάλη γυναίκα, δεν αντέχεις τα ξενύχτια»

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012


Το μάστορά της φαίνεται πως βρήκε εχθές η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή. Καλεσμένη στην «Ελένη» .... ήταν η Γιολάντα Διαμαντή.

Οι δυο γυναίκες θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές στον ΑΝΤ1 που συνεργαζόντουσαν αλλά και έκαναν παρέα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια κράτησε τη Γιολάντα Διαμαντή καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής κάτι το οποίο δεν συνηθίζει με τους καλεσμένους της.

Στο τέλος και λίγο πριν η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετίσει το κοινό πρότεινε στη Γιολάντα να πάει ξανά στην εκπομπή εάν φυσικά αυτό είναι εφικτό βάση των οικογενειακών υποχρεώσεών της για να απαντήσει εκείνη ως εξής: «Θα έρθω ξανά. Αλλά μία μέρα θα μου υποσχεθείς ότι θα βγούμε έξω το βράδυ μαζί, όπως παλιά».

«Εννοείς και τις ώρες που βγαίναμε; Γιατί εάν ισχύει αυτό που μου έταξες για 20:30 το βράδυ, οκ. Ποιο αργά, δεν μπορώ. Εκτός εάν ξέρεις και κανένα μαγαζί στα βόρεια. Στα βόρεια, πάω», ρώτησε η παρουσιάστρια με τρόμο στα μάτια.

«Εσύ δεν αντέχεις είσαι και μεγάλη γυναίκα, θα έλθω να σε πάρω εγώ νωρίς!», είπε αρκετές φορές η Γιολάντα πικάροντας την ωραία Ελένη η οποία αντέδρασε, λέγοντας: «Ελα ρε πιτσιρίκα...»


gossip-tv.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger