«ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ…….ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ???»

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012


Απιστία: μεγάλο κεφάλαιο σε μια σχέση.Κατά 70% σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει θα έρθεις αντιμέτωπη με την κατάσταση αυτή. Ίσως να μην γουστάρεις τα ερωτικά τρίγωνα αλλά μερικές φορές θες δε θες συμμετέχεις και εσύ. Είτε βρίσκεσαι στη θέση του «κερατά» είτε στη θέση του άπιστου, θα έχεις σίγουρα αναρωτηθεί ποιοι είναι οι λόγοι που άφησαν ένα τρίτο πρόσωπο να μπει στη σχέση σας. 1. Ρουτίνα. Όλα πάνε καλά, έχετε πλέον μάθει ο ένας τον άλλο τόσο καλά σαν την παλάμη του χεριού σας. Εδώ λοιπόν είναι το σημείο που εμφανίζεται τις περισσότερες φορές ο άλλος άνθρωπος. Ο ένας από τους δυο σας βαρέθηκε αυτή την «συζυγική» κατάσταση: κοιμόσαστε μαζί, ξυπνάτε μαζί, περνάτε όλη τη μέρα σας μαζί… με λίγα λόγια γίνατε αυτοκόλλητοι. Χρειάζεστε κάτι να σας εξιτάρει και πάλι και ο πιο εύκολος τρόπος είναι το κέρατο. Σε κάνει να νιώθεις και πάλι ποθητός/ή από ένα καινούργιο πρόσωπο και ξεκινάει και πάλι η ωραία φάση του «κυνηγιού».
2. Το απαγορευμένο. Καλώς ή κακώς το να ζεις διπλή ζωή σου ανεβάζει την αδρεναλίνη. Προσπαθείς να κρύψεις την απιστία σου, να βρεις χρόνο και για τα δυο αμόρε σου και γενικά η ζωή σου αποκτά λίγο ενδιαφέρον. Ξεφεύγεις από την ρουτίνα που προαναφέραμε, και γενικά ζεις μια καινούργια κατάσταση.
3. Ο/Η σύντροφός σου σε παραμελεί. Δεν ασχολείται μαζί σου τόσο πολύ όσο τον πρώτο καιρό. Τώρα που σε έδεσε για τα καλά και σε θεωρεί «στανταράκι» μπήκες σε δεύτερη ίσως και τρίτη μοίρα. Η αδιαφορία αυτή σε οδηγεί στην αγκαλιά ενός άλλου ατόμου που σου προσφέρει όλα αυτά που έχεις στερηθεί και έχεις ανάγκη. Θες και πάλι να νιώσεις σημαντικός/ή για κάποιον άλλον, να σε διεκδικήσουν και να ενδιαφερθούν για σένα. Τι καλύτερο λοιπόν από μια νέα γνωριμία.
4. Ο/Η σύντροφός σου παραμελεί τον εαυτό του/της. Οκ όταν γνωρίζεις ένα άτομο τόσο καλά και υπάρχει μεταξύ σας οικειότητα είναι λογικό να μην είναι τόσο «λαμπερός» όσο τον πρώτο καιρό. Και εσύ εξάλλου έχεις χάσει κάπως τη λάμψη σου. Δεκτό ως ένα βαθμό όμως! Όταν τα φτιάχνεις με ένα πρόσωπο σημαίνει ότι σε ελκυει σεξουαλικά. Όχι η προσωπικότητά του αλλά η εικόνα του. Και η εικόνα αυτή θες να διατηρηθεί. Δεν πειράζει αν προστεθούν 4-5 κιλάκια, αλλά όταν τα 4-5 γίνουν 15 χμ… Όταν η ρίζα στο μαλλί φτάσει μέχρι το λαιμό, όταν τα θηλυκά πιτζαμάκια αντικατασταθούν από φόρμες και αθλητικά μπλουζάκια και τα πρόστυχα εσώρουχα από τη βράκα της γιαγιάς σου, τότε δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα. Είναι λογικό λοιπόν ο σύντροφός σου να αναρωτηθεί που κρύβεται η γυναίκα αράχνη που είχε γνωρίσει και να ψάξει να την βρει σε άλλη αγκαλιά. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την άλλη πλευρά. Είπαμε αγοράκια μένουμε μαζί αλλά δεν χρειάζεται να ακούμε καθημερινά τους διάφορους αηδιαστικούς ήχους που βγάζετε, ούτε να γίνουμε η μαμά σας.
5. Είναι θέμα DNA. Και η χειρότερη περίπτωση είναι να το έχει ο άλλος στο αίμα του. Εκεί λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ή δέχεσαι το κέρατο ή απλά απαλλάσσεσαι από την όλη κατάσταση. Πρέπει να το αποδεχτούμε ότι υπάρχουν κι αυτά τα άτομα….

Όποιος κι αν είναι ο λόγος πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς αν αξίζει τον κόπο. Αν η σχέση σου έχει ισχυρά θεμέλια και υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα, μπορείς εύκολα να δώσεις πόδι στο άτομο που μπήκε στη ζωή σας. Να θυμάσαι όμως πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχετε εσείς το ίδιο το ζευγάρι. Πειρασμοί υπάρχουν πολλοί. Πρέπει λοιπόν να αντισταθείτε και να επενδύσετε πιο πολλά στη σχέση σας. Θα πρέπει η κάθε μέρα σας να είναι μοναδική. Να δείχνετε στο σύντροφός σας πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σας και προς Θεού ποτέ μα ποτέ μην καταντήσετε σαν τον παππού και τη γιαγιά μου- ωραίο ζευγάρι δε λέω αλλά για όταν γίνεις 70. Ετοιμάσου σήμερα κιόλας, γίνε κούκλα και χάρισε μια μοναδική νύχτα στο αγόρι σου. Δε ξέρω αν σε κερατώνει αλλά σίγουρα έτσι μειώνεις τις πιθανότητες και θα απολαύσετε και οι δυο σας ένα όμορφο και αξέχαστο βράδυ.

Betty li

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger