ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012


Από την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 ξεκινούν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα που παρακολουθείτε κατά το εαρινό εξάμηνο. Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι μέχρι το τέλος του εξαμήνου.

Παράλληλα, θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εξαργύρωσης των πιστωτικών μονάδων για όσους φοιτητές αντάλλαξαν συγγράμματα μέσω του "ΕΥΔΟΞΟΣ+" κατά το χειμερινό εξάμηνο. Η δυνατότητα αυτή επιτρέπει να λάβετε ελεύθερα συγγράμματα, επιπλέον όσων δικαιούστε για τα μαθήματα που παρακολουθείτε.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε από την Καρτέλα "Λίστα Βιβλίων" του λογαριασμού σας να δηλώνετε βιβλία που κατέχετε και επιθυμείτε να διαθέσετε προς ανταλλαγή, μέσω του "ΕΥΔΟΞΟΣ+". Με την ολοκλήρωση μιας ανταλλαγής θα πιστώνεται ο λογαριασμός σας με τις αντίστοιχες μονάδες. Σημειωτέον ότι μπορείτε πλέον να δηλώνετε προς ανταλλαγή και συγγράμματα που έχετε παραλάβει πριν από τη λειτουργία του Ευδόξου.

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο μας http://eudoxus.gr/Contact.aspx ή τηλεφωνικά στο 210–7722100.

Από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών "ΕΥΔΟΞΟΣ"
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger