ΣΤΟ -1 Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012


Νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και χαμηλές θερμοκρασίες, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού, που εξακολουθεί να παραμένει χειμωνιάτικο, στους νομούς της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Συννεφιασμένος είναι ο ουρανός πάνω από τη Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο, στις 9 το πρωί, να δείχνει 6 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιος είναι ο καιρός στις πόλεις της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, αλλά και της Θράκης, όπου κατά τόπους σημειώνονται ασθενείς βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία, το πρωί, κυμαίνονταν από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια ώρα, χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στη Φλώρινα, όπου η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν (-1), στη βόρεια Χαλκιδική και στο Πήλιο.

Σύμφωνα με τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις εθνικές οδούς Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βίγλας, Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου (από το 52ο έως το 66ο χλμ.) και Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (από το 50ό έως το 88ο χλμ.), καθώς επίσης στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, και Καστοριάς - Ιωαννίνων, μέσω Νεστορίου. Εξάλλου, αλυσίδες απαιτούνται σε ορεινούς επαρχιακούς δρόμους των Γρεβενών, της Χαλκιδικής και της Ημαθίας.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger