5 άκρως σιχαμερές συνήθειες που κόβουν οι γυναίκες όταν αποφασίσουν να συζήσουν με άντρα!

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Το να βρεις το άλλο σου μισό και να κάνεις σχέση, είναι το ιδανικό, το ζητούμενο και τελοσπάντων αυτό για το οποίο παλεύουμε κι εμείς! Το ακόμα καλύτερο, και αυτό που δείχνει ότι η σχέση σου έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, είναι το να αποφασίσεις να συζήσεις με τον άνθρωπό σου! Εκεί πραγματικά η ζωή και η καθημερινότητά σου αλλάζει, καθώς πλέον δεν υπολογίζεις τον εαυτό σου ως μονάδα! Το να μένεις με τον καλό σου, βέβαια, μπορεί να είναι τέλειο και ρομαντικό και υπέροχο, κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο και κάπως... καταπιεστικό! Γιατί κακά τα ψέματα βρε κορίτσια, όταν ερχόμαστε στο κεφάλαιο της... αηδίας το μονοπώλιο δεν το έχουν μόνο οι άντρες γιατί καλώς ή κακώς είμαστε το ίδιο σιχάματα με εκείνους! Μην το αρνείστε και κυρίως μην αισθάνεστε άσχημα γιατί είναι απολύτως φυσικό! Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε όλες αυτές τις αηδιαστικές συνήθειες που μία γυναίκα πρέπει να κόψει, όταν αποφασίσει να συζήσει με τον αγαπημένο της. Έτσι για να ευθυμήσουμε και λίγο!  
1. To βομβαρδισμένο σπίτι: Μπορεί οι άντρες να έχουν τη φήμη ότι είναι τσαπατσούληδες, αλλά κορίτσια μεταξύ μας είμαστε: Οι γυναίκες τους νικούν κατά κράτος και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος! Στο σπιτάκι σου λοιπόν, θα γυρίσεις από τη δουλειά, θα πετάξεις κάπου την τσάντα, κάπου τα παπούτσια, θα βάλεις την ξεχειλωμένη πιτζάμα και θα καθίσεις στον καναπέ σου, που δεν φαίνεται από τις στιβάδες των ρούχων! Θα φτιάξεις μία υπέροχη μακαρονάδα, ή θα παραγγείλεις σουβλάκια, ίσως σου πέσει και κάτι στο πάτωμα, και πιθανόν να σε πάρει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση! Μαντέψτε όμως: Όταν ζεις με έναν άντρα, αυτά απλά δνε μπορείς να τα κάνεις!  
2. Η κουβέρτα... χαρτομάντιλο: Είσαι σιναχωμένη και έχεις κουκουλωθεί με τα σκεπάσματά σου βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά! Ξαφνικά συνειδητοποιείς, ότι ο σωρός με τα γνωστά... μυξομάντιλα στο κομοδίνο σου έχει πάρει τιτάνιες διαστάσεις και πως το χαρτί για να φυσήξεις την μυτούλα σου, απαιτεί να σηκωθείς από το κρεβάτι, καθώς βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός μέτρου! Σηκώνεσαι; Όχι φυσικά! Παίρνεις την πιτζαμούλα σου, την οποία μπορεί να φοράς και 2 βδομάδες και φυσάς διακριτικά εκεί την μυτούλα σου. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και στο σεντόνι σου, το οποίο έχεις να αλλάξεις ένα μήνα! Και τι έγινε; Κανείς δεν θα το μάθει... 
 3. Άνετη εξαγωγή... αερίων: Σου ήρθε να... αεριστείς, από στόμα από αλλού δεν έχει σημασία, και το κάνεις ηχηρά και με περηφάνια, γιατί πολύ απλά δεν θα σε ακούσει κανείς! Ε αυτό όταν ο άλλος είναι δίπλα σου και σε χαιδεύει δεν μπορείς να το κάνεις! Κι αν σού ρθει; Θα τρέξεις στην τουαλέτα, και καλά για να δεις κάτι, θα κάνεις τη δουλίτσα σου και θα βγεις έξω κυρία. Συγνώμη αλλά όλο αυτό είναι ταλαιπωρία! Υπάρχει βέβαια και η θεωρία που λέει ότι μπροστά στον καλό σου αερίζεσαι άνετα. Κι αν εσύ έφαγες 5 πιάτα από τους γίγαντες της μαμάς σου και τώρα είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τι θα κάνεις; Είναι δράμα μην το συζητάτε...  
4. Να μιλάς σε... φανταστικά άτομα: Όχι δεν πιστεύουμε ότι είστε τρελή, σε καμία περίπτωση, αλλά όλες κάποια στιγμή, βασικά σχεδόν καθημερινά, δεν έχουμε απευθυνθεί σε μία φανταστική οντότητα, για τους δικούς μας προσωπικούς λόγους; Είτε είναι η συνάδελφος που μας εκνευρίζει, και εκεί βρίζουμε, είτε είναι το... φανταστικό μας σκυλάκι, κι εκεί μιλάμε όμορφα, είτε είναι ο φανταστικός μας γκόμενος, κι εκεί γινόμαστε λάγνες, είτε παίρνουμε το Oscar κι εκεί γινόμαστε... εντελώς τρελές, αλλά δεν έχει σημασία! Φανταστείτε λοιπόν όλα αυτά να τα παρακολουθεί ένας ανυποψίαστος άντρας. Ε δε θα νιώσει κάπως... αλλόκοτα; Στην καλύτερη!  
5. Άνετη καταστροφή... ηλεκτρικών συσκευών: Και εκεί που χαζεύετε τα site μόδας, γιατί κάτι πιο σοβαρό αποκλείεται να κάνετε, το laptop σας αρχίζει να βγάζεις ήχους και να καίει σαν να έχει... πυρετό! Ο λογικός άντρας τι θα έκανε; Θα έσβηνε λίγο τον υπολογιστή και θα τον έβαζε κάπου όπου το κάτω μέρος να είναι στον αέρα, για να μπορέσει να κρυώσει! Όχι όμως κι εσείς, καθώς δεν θέλετε να χάσετε την... σοβαρή περιήγησή σας και το μόνο που κάνετε είναι να αγνοείτε τους ήχους και τη θερμότητα! Πιστεύετε ότι αν ζούσατε με άντρα θα βγαίνατε αλώβητη από αυτό; Θα σας έκανε τουλάχιστον σκουπίδι, και στη συνέχεια θα σας έκανε ιδιαίτερα πάνω σε... λογισμικά και σωστή συντήρηση υπολογιστών! Αυτό κι αν είναι δράμα! 
Πηγή: http://www.queen.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger