Ελέγξτε τις παραγγελίες και τα πακέτα που στέλνετεσας με το DropTag

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Όλοι σχεδόν όσοι έχουμε παραγγείλει κάποιο προϊόν μέσω Internet είτε μέσω τηλεφώνου, είχαμε την ατυχία να αντικρίσουμε μία χαλασμένη συσκευή στο εσωτερικό, λόγω κακομεταχείρισης κατά την μεταφορά του. Οι ειδικοί του Cambridge Consultants, όμως έρχονται να δώσουν τη λύση, με το νέο DropTag, μία συσκευή σαν sticker, που μπορεί να αποτελέσει την ασφάλεια αυτών των μεταφορών. Το sticker μπορεί να ανιχνεύσει οποιουδήποτε είδους κακομεταχείριση, είτε πτώση είτε ισχυρό ταρακούνημα του πακέτου και να μετάδοση την πληροφορία στο smartphone ή το tablet σας, μέσω την τεχνολογίας Bluetooth 4.0 που ενσωματώνει. 

Για την μετάδοση αυτών των ειδοποιήσεων απαιτείται η χρήση της αντίστοιχης εφαρμογής και μάλιστα οι ενημερώσεις γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Το DropTag τροφοδοτείται από μία μπαταρία, όπως αυτές των ρολογιών, και μπορεί να αντέξει έως και αρκετές εβδομάδες, ειδοποιώντας μας, αν η παραγγελία μας έχει υποστεί κάποια ζημιά, είτε κατά τη μεταφορά είτε ακόμα και μπροστά από την πόρτα μας. 

Φυσικά, το νέο sticker έρχεται για να βοηθήσουν, όσους αμελούν να ανοίξουν το πακέτο της παραγγελίας τη στιγμή της παράδοσης, αλλά θα είναι πολύ χρήσιμο ακόμα και για τους πωλητές, που θα αποφύγουν να παραλαμβάνουν χαλασμένα προϊόντα στα καταστήματα τους. Το κόστος του είναι μικρότερο από 2 δολάρια, γεγονός που μπορεί να του δώσει τη δυνατότητα να επεκταθεί σε όλες τις ηλεκτρονικές αγορές, προφυλάσσοντας τους καταναλωτές από δυσάρεστες εκπλήξεις. http://www.newsbeast.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger