Οι πιο «κατεβασμένες» ταινίες της περασμένης εβδομάδας

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Παρά τις εκστρατείες του Χόλιγουντ εναντίον της διαδικτυακής «πειρατείας» το παράνομο «κατέβασμα» ταινιών και τηλεοπτικών σειρών συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πλέον αγαπημένες δραστηριότητες των χρηστών του Ίντερνετ. Η ιστοσελίδα Torrent Freak παρουσίασε τον κατάλογο με τις πιο «κατεβασμένες» ταινίες της περασμένης εβδομάδας στις οποίες περιλαμβάνονται και ορισμένες που προβάλλονται ακόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το «Wreck – It Ralph», μια παραγωγή της Disney όπου ο ήρωας ενός βιντεοπαιχνιδιού προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του. 
Η ταινία έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 183 εκατ δολάρια, γεγονός που σημαίνει ότι η πειρατεία δεν θα έχει και πολύ σημαντικές επιπτώσεις στην κερδοφορία της. Στη δεύτερη θέση κατατάσσεται η τελευταία περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «Skyfall», που κυκλοφορεί σε DVD την ερχόμενη εβδομάδα. 
Ακολουθεί στην τρίτη θέση η ταινία του Ανγκ Λι με τίτλο «Η ζωή του Πι» και στη συνέχεια η ταινία του Πωλ Τόμας Άντερσον «The Master». Αμέσως μετά βρίσκουμε την ταινία «Silver Linings Playbook» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μπράντλι Κούπερ και η Τζένιφερ Λόρενς και στη συνέχεια το «Argo» του Μπεν Άφλεκ. (ΕΙΚΟΝΑ:Σκηνή από την ταινία Wreck It Up Ralph) http://www.tovima.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger