Σοκ- 23χρονος Τούρκος πάσχει από «βαμπιρισμό»

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Ο λόγος για έναν 23χρονο Τούρκο, ο οποίος ξεκίνησε από το να κόβει πολύ βαθιά σημεία του ίδιου του κορμιού, ώστε να μπορεί να γεμίζει ποτήρια με αίμα και να τα πίνει. Ο εθισμός του όμως έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτος και πλέον στρέφεται σε άλλες «πηγές» για να μπορέσει να ικανοποιήσει τη «δίψα» του, με αποτέλεσμα να μαχαιρώνει και άλλους, ανυποψίαστους ανθρώπους και να πίνει το αίμα τους. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι είχε φτάσει σε σημείο, μάλιστα, να βάλει τον πατέρα του να αγοράσει σακούλες αιμοδοσίας ώστε να τις καταναλώσει. 

Η έκθεση για τον άνθρωπο-βαμπίρ, δημοσιεύτηκε σε επιστημονικό περιοδικό για την Ψυχολογία, στην οποία επίσης αναφέρεται πως ο ασθενής ανέπτυξε πολλαπλές προσωπικότητες και έπασχε από αμνησία. Οι επαγγελματίες πιστεύουν πως όλο αυτό έχει προέλθει από τις αποτρόπαιες πράξεις, στις οποίες έχει γίνει μάρτυρας. 

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας είδε την τεσσάρων μηνών κόρη του να δολοφονείται, αλλά και τον θείο του. Επίσης, ένας φίλος του είχε επιτεθεί σε άλλον άνδρα, όσο ήταν μπροστά εκείνος, αποκεφαλίζοντας το θύμα του και κόβοντας και το πέος του άτυχου άνδρα, κάτι που οι επιστήμονες πιστεύουν πως έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη διαταραχή του 23χρονου. Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/278401/sok--23hronos-toyrkos-pashei-apo-vampirismo#ixzz2KR2iRBPd
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger