ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΕΣ....

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Κι εκεί που κάθομαι και ακούω το νέο σουξεδάκι "Λάθος Αγάπες" τρώω μια φλασιά: Πόσες φορές υπήρξα εγώ η "λάθος αγάπη"??? Υπάρχει άραγε κανένας χριστιανός -ή και μουσουλμάνος, που με βρίζει και με σιχτιρίζει όπως κάνω κι εγώ τους πρώην μου??? Και θα μου πεις σιγά μην την γλίτωσες εσύ...τα τρως κι εσύ τα μπινελίκια σου... Κι εδώ που τα λέμε λογικό δεν είναι??? Με λίγα λόγια πόσο συχνά σκεφτόμαστε τα λάθη που έχουμε κάνει εμείς αλλά και τα άτομα που πονέσαμε??? Σε όλα τα τραγούδια, τις ταινίες και τα άρθρα ασχολούμαστε με αυτόν που μας πλήγωσε, που μας χρησιμοποίησε και τελικά μας παράτησε. Αλλά κι εμείς τα ίδια δεν έχουμε κάνει σε κάποιον άλλο??? Μην βγάζεις την ουρά σου απ’ έξω γιατί είμαι σίγουρη πως και εσύ σκέφτηκες 2-3 περιπτώσεις που φέρθηκες σαν σκύλα...

 Περίπτωση 1: Το θύμα του πρώην 
Όλες μας έχουμε γίνει σκύλες σε μία σχέση μόνο και μόνο για να εκτονωθούμε για τον πρώην μας. Χώρισες, ή μάλλον σε χώρισε το κτήνος. Κλαις, χτυπιέσαι αλλά μετά αρχίζεις να νευριάζεις με όλους τους άντρες (ξέρεις το γνωστό άντρας είσαι και εσύ άρα γουρούνι). Και θα ξεσπάσεις στον καημένο ανυποψίαστο που κάνει το λάθος και στην πέφτει αυτή την λάθος-για σένα, γι αυτόν, για όλους- περίοδο. Η που θα ακούει με τις ώρες τα προβλήματα με τον πρώην σου ελπίζοντας ότι αυτός θα σε κάνει να ξεπεράσεις την όλη φάση, ή που θα την πληρώσει άμεσα. Όπως και να χει το πράγμα αυτός θα πληρώσει τα σπασμένα (και δεν θα χει κάνει τίποτα ο καημένος- αλλά είπαμε άντρας=γουρούνι).

 Περίπτωση 2: Ο ανυποψίαστος 
Αυτός και αν είναι για κλάματα. Σε γουστάρει και όπως είναι λογικό στην πέφτει. Και εσύ η μην πω ανταποκρίνεσαι. Ποιο το πρόβλημα??? Ότι κυρία μου δεν τον γουστάρεις τον χριστιανό αλλά τον χρησιμοποιείς για να ζηλέψει ο πρώην, ο νυν, ο μέλλων ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων. Καλό κουμάσι είσαι και του λόγου σου. Μας θυμίζει κάτι το όλο σκηνικό???? Ναι ναι εσύ η σκύλα είσαι που μόλις έκανες την δουλειά σου έστειλες ένα sms στον φουκαρά και του είπες πως πλέον είσαι αλλού (μα καλά από το κινητό??ούτε καν ένας καφές??). ΤΣΟΥΛΑ!!!

 Περίπτωση 3:Σε διπλό ταμπλό
Δεν θα επεκταθώ παρά πέρα τα έχουμε ξαναπεί και τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν είναι ωραία τα ερωτικά τρίγωνα για ευνόητους λόγους. Στην περίπτωση που εσύ είναι η κορυφή του τριγώνου τότε είσαι μια λάθος αγάπη. 

Ανέφερα 3 απλά παραδείγματα για να πειστεί κάθε άπιστος Θωμάς, πως όλοι κάνουμε λάθη και όλοι μας κάποιοι στιγμή έχουμε παίξει και εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα των άλλων. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπομένουμε τις μαλακίες των άλλων και να σκύβουμε το κεφάλι, απλά πρέπει πού και πού να κάνουμε κ εμείς την αυτοκριτική μας.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger