Μεγάλες στιγμές «κατινιάς» με Πιερίδη - Μεσημεριανή Μελέτη

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μα τι μεγάλες στιγμές επιπέδου ζει τούτη η ελληνική τηλεόραση. Είναι φορές που είτε ανοίγεις την τηλεόραση είτε είσαι στη γειτονιά του χωριού σου που ξεκατινιάζονται οι κυρίες της αυλής, το ίδιο και το αυτό. Πάρε παράδειγμα τη Μεσημεριανή Μελέτη, που η πανελίστρια Τζωρτζέλα θα μπορούσε άνετα να ήταν το αρχηγόπουλο της γειτονιάς. Πρόσεξε φοβερό σκηνικό που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης και μας έφτιαξε τη διάθεση. Έπαιξε «μαναφούκι», όπως λένε κι εκεί στην εκπομπή, ανάμεσα σε Τζωρτζέλα, Ελεονώρα Μελέτη και Μαριάντα Πιερίδη, όταν η τελευταία πήγε την Τρίτη καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου. 
Η πανελίστρια αποκάλυψε ότι η Πιερίδη είναι «μαναφούκω» και μάλιστα προχώρησε σε ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγου της το αληθές. «Γενικά, είναι μεγάλη μαναφούκω η κυρία Πιερίδη. Και χθες που ήρθε εδώ πέρα «έθαβε» την Ελεονώρα σε συνεργάτιδα της εκπομπή. Έθαβε εμένα στην Ελεονώρα, έθαβε τον αρχισυντάκτη... Η μαγκιά είναι αν έχεις παράπονα να τα πεις στον άλλον, face to face», αποκάλυψε το «αρχηγόπουλο» Τζωρτζέλα. Βέβαια, η Μελέτη την «κρέμασε» την συνεργάτιδά της, βγάζοντας την ουρά της από το όλο μαναφούκι. Αποκάλυψε ότι μίλησε με την Πιερίδη, τη ρώτησε αν έχει κάτι μαζί της κι εκείνη αρνήθηκε ότι έχει πρόβλημα. 
Έτσι, η Ελεονώρα θεώρησε ότι έπρεπε να βάλει στη θέση τους τούς συνεργάτες της – και δη την Τζωρτζέλα – λέγοντας της πως αν έχει κάποιο πρόβλημα με κάποιον, να το λύνει εκτός με ένα τηλέφωνο. Και να μην γίνεται τηλεοπτικά, διότι όσα ακούγονται στην εκπομπή τα χρεώνεται η ίδια η παρουσιάστρια. Και φανταζόμαστε ότι τα «κατινιάσματα» και οι παρεξηγήσεις είναι μακριά από την Μελέτη... http://www.womenonly.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger