Καυτά κόλπα για ονειρικά σεξο-Χριστούγεννα

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τις ημέρες αυτές που μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα, άσε κάτω τις πιατέλες με τα μελομακάρονα, απενεργοποίησε σταθερά και κινητά τηλέφωνα και κάνε την Άγια Νύχτα, πιο άγρια από ποτέ.  
1. Πιάσε τα jingle balls Αρχικά, θα φτιάξεις σούπερ ατμόσφαιρα, με κεράκια, λαδάκια, απλή εορταστική μουσική. Κατόπιν, θα τον ξαπλώσεις και θα του χαρίσεις το καλύτερο μασάζ της ζωής τους. Από την κορυφή μέχρι τα νύχια θα τον αλείψεις με αιθέρια έλαια και θα τον περιποιηθείς. Έχει υπομονή, αφού η βουβωνική χώρα είναι η τελευταία που θα πιάσεις στα χεράκια του ενώ τα jingle balls, οι όρχεις του απαιτούν ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς για ν τον ερεθίσεις και να μην σπαράξει στον πόνο. Αφού ξεκινήσεις με μαλάξεις γύρω από το πέος, προχωράς με χειρομαλάξεις από την βάση του πέους μέχρι ψηλά τη βάλανο. Διατήρησε ένα σταθερό ρυθμό και κλιμάκωσε σιγά σιγά. Αν το έλαιο ή η κρέμα που χρησιμοποίησες για το μασάζ είναι φαγώσιμη, μπορείς ταυτόχρονα με τα χεράκια σου να βάλεις και τα χείλια σου στο παιχνίδι. Στο κομβικό αυτό σημείο και λίγο πριν να ολοκληρώσει εκείνος, χούφτωσε απαλά τα μπαλάκια του ενώ ταυτόχρονα μπορείς και να τα πάρεις στο στόμα σου, ένα ένα ή και τα δύο μαζί! Προσοχή: μην σταματήσεις τις μαλάξεις του πέους, την στιγμή εκείνη ειδικά.  
2. Μόνη στο σπίτι Νο 69: Αφήστε τα παιδιά στη γιαγιά, τα σκυλιά στο γείτονα, ανάψτε το τζάκι, ανοίξτε σαμπάνια και κάντε σεξ σε όποια μεριά του σπιτιού δεν έχετε ακόμα τιμήσει ερωτικά. Θες την ντουλάπα, θες στο χαλάκι μπροστά στο τζάκι, θες στην κουζίνα πάνω στο τραπέζι, τολμήστε. Για έξτρα βοήθεια, απλά γευτείτε ένα δείπνο που θα περιέχει όλα τα αφροδισιακά από κακάο και σοκολατάκια με μπαχάρια μέχρι οστρακοειδή και ρόδι! 
 3. Το Πολικό SEXpress: Ανάμεσα στις υποχρεώσεις των γιορτών και στις αγορές δώρων, πάρε τον αγαπημένο σου από το χέρι και ξεκλέψτε μια ωρίτσα για να επιδοθείτε σε έρωτα, τον απόλυτο έρωτα. Αν σπίτι δεν υπάρχει τρόπος και χώρος, απλά πάρτε τον προαστιακό του Πολικού sexpress και βγείτε βόρεια, βρείτε ένα ωραιότατο ξενοδοχείο με τις ανέσεις του (τζακούζι και δόξα ο Θεός) και ξεχάστε άγχη και στρες γιορτών!  
4. Θα σου κάνω ένα Δώρο γιορτινό: Μην ψάχνεις τα μαγαζιά και μην χαλάς τα τακουνάκια σου στα εμπορικά πολυκαταστήματα για να βρεις το δώρο που θα κάνεις στον αγαπημένο σου. Αγόρασε 2 μέτρα κορδέλα κόκκινη, μεγάλου φάρδους, που να καλύπτει σαν μπουστάκι το στήθος και την μικρή σου περιοχή και κάνε φυσικά έναν ωραίο φιόγκο μπροστά! Εκεί θα χρειαστεί απλά να σε ξετυλίξει με χάρη και νάζι και οφείλει να σε ικανοποιήσει μόνο για τον μπελά της κορδέλας και το κρύο που θα φας περιμένοντάς τον. 
5. Πιάσε το γκι και κούνα το: Αφού φροντίσεις τον εαυτό σου, κάνοντας κούρα ομορφιάς, μάσκες, μανικιούρ, πεντικιούρ, μαλλί, αφού αγοράσεις νέα σέξι εσώρουχα, προμηθεύσου και ένα κλωνάκι γκι. Το γκι, θα αποτελέσει το κάλεσμά σου για αγνό σεξάκι καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών. Μόλις σε βλέπει να το κουνάς, απλά θα καταλαβαίνει τις προθέσεις σου και θα τρέχει!
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger