Έπειτα από 19 χρόνια γάμου, ανακαλύπτει πως η γυναίκα του ήταν άντρας

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το περιστατικό συνέβη σε έναν άντρα από το Βέλγιο, τον Ζαν, παντρεμένο από το 1993 με τη Μόνικα από την Ινδονησία. Πριν μερικές βδομάδες όμως, ανακάλυψε πως η γυναίκα που είχε παντρευτεί, δεν ήταν τελικά και τόσο «γυναίκα», αλλά ένας άντρας που έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου.. “Αισθάνθηκα μεγάλη προσβολή”, δήλωσε σε βελγική εφημερίδα, ο Βέλγος σύζυγος και συνέχισε λέγοντας “Την έφερα στο Βέλγιο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα με τις δικαστικές αρχές, επειδή ήταν αλλοδαπή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Τα βελγικά δικαστήρια είχαν σοβαρές αμφιβολίες όσον αφορά την αυθεντικότητα των εγγράφων της, αλλά τελικά τα δέχθηκαν”. Παιδιά δεν χρειάστηκε να κάνουν, ώστε να αποκαλυφθεί το μυστικό της Μόνικας. O Ζαν έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, έτσι είχαν αποφασίσει από κοινού, να μην κάνουν αλλά παιδιά. Ακόμα και στο σεξ όπως αναφέρει ποτέ δεν κατάλαβε τίποτα. 
Για πολλά χρόνια το ζευγάρι ζούσε μια φυσιολογική ζωή και η Μόνικα είχε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του. Η συμπεριφορά της Μόνικας άλλαξε όταν βρήκε δουλειά. Ξεκίνησε να ντύνεται με φανταχτερά και εκκεντρικά ρούχα και να βγαίνει σε νυχτερινά μαγαζιά. 
Ο Ζαν άρχισε να την υποψιάζεται και να την παρακολουθεί, μέχρι που κάποια στιγμή βρήκε μηνύματα στο υπολογιστή της από άλλους άντρες. Ένας φίλος του και ο γιός του, τον ενημέρωσαν σχετικά με φήμες που είχαν ακούσει για την Μόνικα, ότι δηλαδή ήταν άντρας που είχε αλλάξει φύλο. “Άρχισα να υποψιάζομαι, την πίεσα να μου πει την αλήθεια, τελικά μου αποκάλυψε πως ήταν άντρας και έχει αλλάξει φύλο. 
Θόλωσα, έγινε χαμός, ακολούθησε τσακωμός μέχρι που ήρθε η αστυνομία”. Ο Ζαν, παρακολουθείται από ψυχολόγο, έπειτα από την αποκάλυψη για τη γυναίκα του και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο, όμως μέχρι στιγμής το δικαστήριο του έχει αρνηθεί να την διώξει από το σπίτι τους. Η δικηγόρος του Ζαν υποστηρίζει πως η Μόνικα εξαπάτησε τον πελάτη της και τα παιδιά του για πολλά χρόνια και πρέπει να δικαιωθεί ο Ζαν. πηγή: telegraph
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger