Επαγγελματίας εκτελεστής στη νέα του ταινία ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αυτήν την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 αναμένεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους (στην Πάτρα προβλέπεται εφόσον προγραμματιστεί, να προβληθεί στα Ster cinemas της Βέσο Μάρε) η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον 49χρονο Αμερικανό σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ, με τίτλο «Σκότωσε τους Γλυκά- Killing Them Softly». 

Πρόκειται για ένα σκοτεινό αμερικανικό θρίλερ εγκλήματος σε σκηνοθεσία και σενάριο του 45χρονου Νεοζηλανδού κινηματογραφικού δημιουργού Άντριου Ντόμινικ, ο οποίος είχε ξανασυνεργαστεί με τον Μπραντ Πιτ, στο ιδιόμορφο αλλά ατμοσφαιρικό γουέστερν «Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον δειλό Ρόμπερτ Φορντ».

 Το «Σκότωσε τους Γλυκά» (ο τίτλος του παραπέμπει αλλά δεν έχει σχέση με το ωραίο κλασικό τραγούδι της Ρομπέρτα Φλακ, «Killing me softly») στις ΗΠΑ αναμένεται να κυκλοφορήσει πάντως λίγο αργότερα, στις 30 Νοεμβρίου 2012. Το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα «Cogan's Trade» του Τζορτζ Β. Χίγκινς και ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον Τζάκι Κόγκαν, έναν επαγγελματία μπράβο και εκτελεστή που φροντίζει ορισμένοι κανόνες της μαφίας να παραμένουν απαράβατοι και σεβαστοί, σκοτώνοντας και «καθαρίζοντας» όποιον τους καταπατά.

 Εκτός του Πιτ που την περασμένη κινηματογραφική σεζόν, προτάθηκε για το Όσκαρ ερμηνείας για το «Moneyball», παίζουν στην ταινία «Σκότωσε τους Γλυκά» και οι αξιόλογοι ηθοποιοί, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Τζέιμς Γκαντολφίνι και Ρέι Λιότα («Τα Κακά παιδιά» του Μ. Σκορσέζε).

 Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου 2012 στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών όπου και διαγωνίστηκε για το Χρυσό Φοίνικα, λαμβάνοντας θετικές κριτικές. Η ερμηνεία του Πιτ στο "Σκότωσε τους Γλυκά" θυμίζει κάτι από το "Fight club", όπως αποφάνθηκαν κάποιοι σινεφίλ. Η ταινία διανέμεται από την εταιρεία Audiovisual enterprises. 


 http://www.thebest.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger