Ποια είναι η χειρότερη φετινή ελληνική σειρά της τηλεόρασης; (Αποτελέσματα Gallop Σοκ)

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012



Μια τιτανομαχία δύο εβδομάδων με τη συμμετοχή ρεκόρ 1365 ψήφων για την ανακήρυξη της χειρότερης φετινής ελληνικής τηλεοπτικής σειράς. Το ερώτημα διατυπώθηκε με τον εξής τρόπο: «Ποια ελληνική σειρά δε θα σας πείραζε καθ’ όλου αν δεν υπήρχε στο φετινό πρόγραμμα» και συνοδευόταν από το παρακάτω κείμενο:
«Επειδή άλλο πράγμα η οικονομική κρίση και άλλο η αισθητική ένδεια. Οι ηθοποιοί φωνάζουν για την έλλειψη ελληνικής μυθοπλασίας και την εισβολή των τούρκικων (και πολύ καλύτερων σε επίπεδο παραγωγής) σαπουνιών στο εγχώριο τοπίο. Όμως, μας λείπει πραγματικά η ελληνική μυθοπλασία τα αισθητικά χάλια της οποίας τα τελευταία χρόνια στην πλειοψηφία των παραγωγών, απολαύσαμε ουκ ολίγες φορές; Κι αφού μας λείπει τόσο πολύ, πως γίνεται με 8 μόλις νέες ελληνικές σειρές φέτος, οι μισές από αυτές να μην πολυβλέπονται; Σαφέστατα το θέμα της ανεργίας κάποιων ανθρώπων (τεχνικών, ηθοποιών κλπ) δεν είναι κάτι που μπορείς να το πάρεις αψήφιστα. Το δικαίωμά τους όμως στην εργασία από την άλλη, ειδικά όταν το αντικείμενο της εργασίας τους, δηλαδή η ψυχαγωγία, κρίνεται δημόσια, δεν αρκεί για να καλύψει την προχειρότητα και την άρπα κόλλα του ελληνικού τηλεοπτικού τοπίου τα τελευταία 20 χρόνια ειδικά από τη στιγμή που το τελικό προβαλλόμενο προϊόν, διαμορφώνει συμπεριφορές και αισθητικές αντιλήψεις. Ποια λοιπόν από τις 8 φετινές νέες σειρές είναι αυτή που δε θα σας έλειπε καθ’ όλου από το τηλεοπτικό σας μενού φέτος αν δεν υπήρχε καν;»

Από την αρχή δύο ήταν οι σειρές που διεκδίκησαν την πρωτιά της χειρότερης, με συνεχείς ανατροπές και μικρή διαφορά που αυξήθηκε τις τελευταίες μέρες. Η μία είναι η πιο επιτυχημένη σε νούμερα θεαματικότητας φετινή ελληνική σειρά και η άλλη η πιο αναμενόμενη αλλά εντελώς απογοητευτική όσον αφορά την ανταπόκριση του κόσμου. «Οι Βασιλιάδες» εναντίον του «Αμαρτήματος της Μητρός Μου» Και νικητής, δηλαδή χειρότερη σύμφωνα με τη γνώμη σας, σειρά, είναι το «Οι Βασιλιάδες» με ποσοστό 30%. Στον αντίποδα, το μικρότερο ποσοστό, δηλαδή η σειρά που μάλλον συμπαθείτε περισσότερο, ήταν το «Πίσω στο Σπίτι» με 6% σε ένα gallop που είχε ανατρεπτικά και ασύμβατα με τους πίνακες θεαματικότητας, αποτελέσματα.



Πιο αναλυτικά, η οχτάδα, από το τέλος προς την αρχή, δηλαδή από την λιγότερο ως την περισσότερο ενοχλητική φετινή τηλεοπτική σειρά διαμορφώθηκε ως εξής:

8.ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: 6%

7. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ: 6%

6. ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: 6%

5. ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΗ: 7%

4. ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ: 8%

3. ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ: 10%

2. ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ: 27%

1. ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ 30%

Το νέο gallop της εβδομάδας θα αναρτηθεί αργότερα.

Τα εφτά προηγούμενα ερωτήματα του gallop, ήταν τα εξής: Ποια παρουσιάστρια θα φέρει την καταστροφή του 2012
Ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι είναι το πιο αταίριαστο
Πότε η τηλεόραση έπιασε ξανά τον πάτο της
Ποιος χιουμορίστας τηλεπαρουσιαστής σε κάνει να παγώνεις με το χιούμορ του
Ποιος Φιλάνθρωπος παρουσιαστής σε κάνει να ξερνάς με την καλοσύνη του Ποιος σχολιαστής ειδήσεων έχει τη φάτσα, το ύφος και το λόγο κομπλεξικού που στο σχολείο τον είχαν οι συμμαθητές του για καρπαζοεισπράκτορα; και
»Ποιο διαφημιστικό σουξέ θεωρείται χυδαίο ως προς το πρότυπο του Νεοέλληνα που προβάλλει.»
Αν μέχρι το τέλος του χρόνου είμαστε όλοι καλά και όρθιοι, το ρεζουμέ των απαντήσεων σας σε όλα τα μέχρι τότε gallop, θα μαζευτούν σε ειδικό αφιέρωμα και θα αποτελούν τον πιο τίμιο απολογισμό, για το πως πραγματικά είδατε την τηλεόραση τη χρονιά που μας πέρασε.




gossip.tv
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger