ΣΧΕΣΗ Ή ΜΟΝΟ ΣΕΞ;

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012


Εδώ και καιρό τον γουστάρεις τρελά…। Συνειδητοποίησες ότι είναι άντρας και μάλιστα πολύ sexy. Όλα επάνω του σε τρελαίνουν αλλά δεν ξέρεις πώς να χειριστείς την όλη κατάσταση κ απλά περιμένεις. Και ξαφνικά το μοιραίο συμβαίνει… Λίγο το ποτό, λίγο η καλή διάθεση –βάλε και τα τρυφερα τετ-α-τετ την ωρα του χορου- σε γυρισε σπιτι σου και εμεινε μεχρι να λυσετε το κυπριακο πανω στο κρεβατι. Και το λυσατε…αρκετες φορες... Αυτος κλασσικα κοιμηθηκε κ εσυ εμεινες να τον καμαρωνεις πως ροχαλιζει… Και εκει που ζεις το ονειρο σου (εχεις ξυπνησει νωρις για να κανεις τα απαραιτητα: ελαφρυ μακιγιαζ, πλυσιμο δοντιων, χτενισμα του στυλ «μολις ξυπνησα μωρο μου») ερχεται η ωρα του καφε… και το ονειρο γινεται εφιαλτης। Χωρις φιλια, αγκαλιες και τα κλασσικα γουτσου γουτσου, καθεστε σαν φιλαρακια και πινετε καφεδακι. Και ενώ από μεσα σου ανυπομονεις για το ποτε θα σου πει το «ειμαστε μαζι», σκαει η χειροβομβιδα: καλα περασαμε αλλα δεν θα ηθελα να αλλαξει τη σχεση μας ολο αυτό και καλυτερα να μην μαθευτει. Δεν είναι ετοιμος για σχεση, λεει, θελει να ζησει την ελεθερια του, λεει, και να μην δεσμευτει από τοσο μικρος. Θα του αρεσε να ξαναβρεθειτε γιατι περασατε καλα, αλλα μονο σεξ. Πολύ απλα: friends with benefits. Σηκωνεται σαν κυριος να φυγει γιατι περασε και η ωρα, σε φιλαει στο μαγουλο και σου πεταει ένα «τα λεμε!».

DON’ T PANIC!!!!!
Παρε βαθιες ανασες, βαλε ένα ποτο και σκεψου ψυχραιμα. Κατ’ αρχην ας μην κρυβομαστε πισω από το δαχτυλο μας. Μην καθεσαι και αναλυεις τα τι και τα πως. Τα πραγματα είναι απλα οσο και αν δεν θελουμε να το πιστεψουμε. Δεν ειχε ποτε σκοπο να γινει κατι μεταξυ σας αλλα το πραγμα εγινε. Το σεξ ηταν καλο και εσυ δεν ησουν πιεστικη. Τον αφησες να κοιμηθει με την ησυχια του, του εκανες και καφε το πρωι αλλα ως εκει. Δεν θελει να εχει μονο εσενα αλλα ολοκληρο χαρεμι, δεν γουσταρει να στελνετε μηνυματα ολη την ωρα, να σου δινει αναφορα και χιλια δυο αλλα. Με λιγα λογια : ησουν καλη αλλα μονο για σεξ!!!!
Το θεμα είναι εσυ τι κανεις. Οι εναλλακτικες σου είναι 2 και οσο δυσκολο και αν σου είναι πρεπει να αποφασισεις.
1.Γιατι όχι??? Δεχεσαι την προταση του και οπου παει. Δε θα εχετε σχεση απλα θα καλυπτετε τη φυσικη σας αναγκη. Τι σημαινει αυτό?? Όχι ασκοπα τηλεφωνα, όχι σκηνες ζηλειας, όχι ραντεβου και γενικα πρεπει να συνειδητοποιησεις ότι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ!!!!!απλα κανετε σεξ. Αν εχεις την ψυχικη αντοχη καντο! Και εγω μαζι σου… δες τη θετικη πλευρα. Πρωτα απ’ όλα θα κανεις σεξ!!!! Αυτό βεβαια πρεπει να το ξεκαθαρισεις από την αρχη. Δεν βρισκεστε μονο οποτε του κανει κουκου και δεν εχει άλλη, αλλα και οποτε θες εσυ. Γιατι και εσυ ανθρωπος εισαι. Δευτερον, δεν χρειαζεται να δινεις αναφορα για το τι κανεις, που πας κλπ. Δεν θα χαθεις με τις φιλες σου και θα εχεις το δικαιωμα για «μπαροτσαρκα». Δεν θα χρειαζεται να εισαι ολη τη μερα «στην τριχα» και οποτε θες θα μενεις μονη σου. Προσοχη όμως!!!το ιδιο ισχυει και γι αυτόν. Εχει το δικαιωμα να πηγαινει με οποια θελει, να εξαφανιζεται για οσο καιρο θελει και να παιρνει απλα ένα τηλεφωνο για να βρεθειτε. Χμμμ…ισως να μην είναι τοσο ασχημο….το θεμα όμως είναι αντεχεις να το κανεις???

2.Σχεση και μονο σχεση!! Από την αρχη αυτό ηθελες. Να μπεις “in releationship”. Δεν προκειται να ξεπουλησεις τα συναισθηματα σου μονο και μονο για να τον εχεις στο κρεβατι σου. Οκ είναι καλος στο κρεβατι- πολύ καλος για την ακριβεια- αλλα δεν εισαι ζωο. Εχεις συναισθηματα, καρδια και δεν θελεις να πληγωθεις. Δεν θες να γινεις η καβατζα του και να τον περιμενεις ποτε θα ξεμεινει για να ερθει παλι σε σενα. Και στην τελικη τι εισαι? Sex machine?? Ε όχι. Αμα θελει σεξ υπαρχουν τοσες και τοσες…και θα πρεπει δηλαδη να τον βλεπεις να την πεφτει στην μια και στην άλλη χωρις να εχεις δικαιωμα να πεις τιποτα???ε όχι!!εχεις και μια αξιοπρεπεια. Και μπραβο σου, εδώ που τα λεμε, που καταφερες να αντισταθεις στις επιθυμιες του σωματος σου και να παραμεινεις στην αρχικη σου θεση. Θελεις να με εχεις???φτιαχτα μαζι μου!!!! (αλλα λυπαμαι που στο λεω δεν προκειται να γινει κατι….θα παει στο επομενο «θυμα». Μην πτοησε όμως. Θα βρεις καλυτερο!!!).
Η επιλογη είναι δικη σου και ότι και να διαλεξεις εγω μαζι σου ειμαι. Σκοπος είναι να κανουμε αυτό που γουσταρουμε πραγματικα, και να θυμασαι: λογαριασμο για τις πραξεις μας δινουμε μονο στον εαυτο μας αρα μην επηρεαστεις από κανεναν! Σκεψου μονο εσυ τι θελεις και τι αντεχεις.

Betty Li

*θελω τη γνωμη σας για το θεμα…γι αυτό καντε comments*
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger