ΤΟ HTML 5 ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ "ΜΟΥΣΙΟ ΚΟΥΤΙ" !!!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011


Η μαγεία του HTML 5 συνδυασμένη με τη μουσική. Αν αγαπάτε την μουσική, και πιθανότατα η απάντηση να είναι ναι, τότε θα διαπιστώσετε ότι το να «διευθύνετε» και να οργανώσετε ένα κομμάτι χάρη στην τεχνολογία του HTML5 είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία.. Το συγκρότημα Abby, σκέφτηκε έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο για να προωθήσει το κομμάτι του , Evelyn, και αντί απλά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους και να το ακούσετε, μπορείτε να επιλέξετε εσείς την ενορχήστρωση του κομματιού καθώς εκείνο θα παίζει. Το συγκρότημα το έχει ονομάσει ως «διαδραστικό μουσικό βίντεο».

Τι ακριβώς έχει κάνει όμως λοιπόν; Το συγκρότημα ηχογράφησε το κομμάτι αρκετές φορές, με το κάθε μέλος του να παίζει το κομμάτι του με τρία διαφορετικά όργανα. Εσείς, μπορείτε να μιξάρετε, να ταιριάξετε, να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά vocal, καθώς και να σιγάσετε οποιονδήποτε από τα μέλη θέλετε, καθώς το κομμάτι παίζει και να βιώνεται άμεσα την αλλαγή που πραγματοποιείτε.

Εκτός του ότι είναι ένα αρκετά όμορφο κομμάτι, αν και αυτό είναι υποκειμενικό, το σημαντικό για την συγκεκριμένη είδηση είναι η τεχνολογία που όπως είπαμε κρύβεται πίσω από αυτή. To HTML 5 δείχνει έναν από τον καλύτερο εαυτό του και μια ματιά από το μέλλον του διαδικτύου μέσα από την ευχάριστη αυτή μουσική εφαρμογή.

Αρκετά όμως, ετοιμαστείτε να γίνετε «μουσικοί παραγωγοί» πατώντας εδώ..


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger