ΤΟ GOOGLE ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ SCHEMER ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "OFFLINE" ΚΟΣΜΟ !

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011


Το Google έχει ξεκινήσει μια μηχανή σύστασης δραστηριοτήτων με την ονομασία Schemer, που όμως προς το παρόν βρίσκεται σε στάδιο invite-only private beta.. Σε μια ανάρτηση στο Google+, η υπηρεσία αυτοσυστήθηκε ως ένα εργαλείο που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν, να προγραμματίσουν και να μοιραστούν πράγματα με τα οποία ασχολούνται όταν δεν περιπλανώνται στον ψηφιακό κόσμο.

Δραστηριότητες ή ασχολίες, θα προτείνονται στους χρήστες με βάση διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της θέσης τους αλλά και των χόμπι που είχαν στο παρελθόν. Αυτή η διαφορετική μηχανή αναζήτησης θα ενσωματωθεί με τους λογαριασμούς στο Google +, έτσι ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να αναζητήσουν, να αποθηκεύσουν και να προσκαλέσουν τους φίλους τους, για να συμμετάσχουν και αυτοί στα «schemes» τους.

H Schemer έχει συνεργαστεί με μερικούς πολύ γνωστούς οργανισμούς για να βοηθήσουν τους χρήστες να ξεκινήσουν, συμπεριλαμβανομένων των Bravo, Entertainment Weekly, Food Network, Lifehacker, National Geographic, το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικών και το Zagat της ίδιας της Google.

Μπορείτε να ζητήσετε μια πρόσκληση για την beta εδώ.


.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger