ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 19/11 ΤΟ ΖΩΔΙΑ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011


Μια όμορφη και λαμπερή μέρα που με τη Σελήνη στο Λέοντα γίνεται ένα πυροτέχνημα χαράς και αισιοδοξίας. Ιδανική μέρα για να οργανώσετε αποδράσεις και εκδρομές. Επιπλέον ευνοούνται οι διασκεδάσεις και κάθε μορφή αναψυχής ή ψυχαγωγίας.ΚΡΙΟΣ
Σήμερα βάζετε το «εμείς» πάνω από το εγώ. Μια ώθηση για ενότητα και απλοποίηση των καταστάσεων θα εμφανιστεί στην ζωή σας. Προβλήματα με το άμεσο περιβάλλον, εξαιτίας κάποιων αυξημένων υποχρεώσεων μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Η καλή διάθεση τελικά σώζει την κατάσταση. Αισθηματικά, μην πιέζετε. Οι γεννημένοι το 1977 θα χρειαστεί να τρέξετε λίγο περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η επαγγελματική σας ενασχόληση σας δίνει τις ψυχολογικές διεξόδους που αναζητάτε. Προχωρήστε τους σκοπούς σας έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Αισθηματικά, κάποιες κινήσεις από την μεριά της σχέσης σάς ανάβουν την πυρά του πάθους. Οικονομικά προβλήματα λησμονούνται χάρη στη θετική και όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει μέσα στο σπίτι. Οι γεννημένοι το 1963 αδιαφορείτε για τα κουτσομπολιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια μέρα όπου τα νεύρα σας είναι αρκετά τεντωμένα. Η οποιαδήποτε επαναστατική στάση θα αντιμετωπιστεί αρνητικά από άτομα δεσποτικά και απολυταρχικά. Αισθηματικά, η ανταπόκριση στα καλέσματα του συντρόφου χτίζει καλύτερες γέφυρες επικοινωνίας. Οικονομικές συναλλαγές μπορεί να είναι επιτυχημένες. Οι γεννημένοι του 1989 πάρτε τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο τώρα ίσως να αισθανθείτε πως έπρεπε να το έχετε επιχειρήσει εδώ και καιρό. Όμως κάλιο αργά, παρά ποτέ. Στα επαγγελματικά σας τρέχετε για να προλάβετε και αυτό σας αγχώνει. Οικονομικά, κάποια λεφτά που περιμένετε καθυστερούν και ίσως ζητήσετε δανεικά. Αισθηματικά, όσο πιο γρήγορα απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν τόσο το καλύτερο. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε.

ΛΕΩΝ
Σήμερα η λέξη κλειδί είναι μεγαλοπρέπεια. Η παρουσία καινούργιων γνωριμιών στη ζωή σας θα σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε προς τα έξω το μεγαλείο που κρύβετε μέσα σας. Επαγγελματικά, ίσως συγκρουστείτε με άτομα που διαφέρετε στις απόψεις αλλά μοιάζετε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Αισθηματικά, αποφύγετε να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού. Οι γεννημένοι το 1991 διεκδικείτε με πάθος αυτά που σας ανήκουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αυξημένη επιθυμία για ανανέωση της εμφάνισης θα σας αναγκάσει να κάνετε τελικά την υπέρβαση. Αισθηματικά, χρειάζεται να δείτε παρακάτω μιας και κάποια πράγματα είναι οριακά. Επαγγελματικά, κάποιες ουσιαστικές αλλαγές που θα γίνουν και είναι ευνοϊκές θα σας αναγκάσουν να αποδεχτείτε κάποια τετελεσμένα γεγονότα. Οι γεννημένοι το 1986 δεν θα κερδίζετε χωρίς να προσπαθήσετε.

ΖΥΓΟΣ
Μια ημέρα κατάλληλη για να βελτιώσετε τα πράγματα που αγαπάτε ή να ασχοληθείτε με ορισμένες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Πολλά θέματα χρειάζεται να τα ζυγίσετε καλύτερα, πριν αποφασίσετε. Αισθηματικά, θέλετε το κάτι παραπάνω το όποιο έρχεται κάπως καθυστερημένα. Οικονομικά, αποφύγετε να επιβουλευτείτε τα συμφέροντα των άλλων. Οι γεννημένοι το 1964 θα πετύχετε κόντρα στις προβλέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπερβολικά αισιόδοξοι ίσως και λίγο εγωιστές δείχνετε τώρα που φαίνεται πως τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Επαγγελματικά, κάνετε πολλές κινήσεις που αφενός σας βγαίνουν και αφετέρου προκαλούν θαυμασμό. Αισθηματικά, κάποιο τηλεφώνημα από άτομο του παρελθόντος σας προκαλεί σύγχυση. Οικονομικά, θα παίξετε και θα κερδίσετε με τρόπο μυστικό και συνάμα μεγαλειώδη. Οι γεννημένοι το 1976 αποφύγετε τις έριδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη στο Λέοντα ζητάτε αγάπη και θαυμασμό. Δεν δέχεστε να ζήσετε μια από τα ίδια σε κανένα πεδίο, καθώς αναγνωρίζετε ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Επαγγελματικά, κυνηγάτε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας προσφέρει πέρα από την αίσθηση της έξαψης και την καλή αμοιβή. Αισθηματικά, δείχνετε ικανοποιημένοι αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι γεννημένοι του 1965 θα κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια μέρα που θα αντλήσετε χαρά από την τήρηση κάποιων κανόνων. Επαγγελματικά, αναζητάτε να βρείτε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν να δεχτείτε το κούρεμα του μισθού σας. Αισθηματικά, η σχέση προχωρά καλά γιατί νιώθετε καλύτερα. Οικονομικά, κοιτάτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε εσείς. Οι γεννημένοι του 1959 θα κάνετε πράγματα για την ενίσχυση της ευεξίας και της καλής υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχοντας κατανοήσει τη διαφορά της αλληλεγγύης από τη φιλανθρωπία κινείστε πλέον τελείως διαφορετικά. Επαγγελματικά, χρησιμοποιείτε κάποια νέα τεχνικά εργαλεία που κάνουν τη δουλειά σας πιο ευχάριστη και πιο ενδιαφέρουσα. Αισθηματικά, αν και κάποιο πρόσωπο δεν έχει βγει από μέσα σας, προχωράτε μπροστά συνοδευμένοι από κάποιο άλλο άτομο. Οι γεννημένοι του 1984 αποδυναμώστε τη νοοτροπία του ωχαδερφισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Ίσως ταυτιστείτε με ένα πρόσωπο που δεν συμπαθείτε αλλά έχετε κοινές εμπειρίες. Αισθηματικά, προσπαθείτε να μαζέψετε τα συντρίμμια σας και να συνεχίσετε κάνοντας πιο κατάλληλες επιλογές. Κάποιο άτομο που σας θαυμάζει και σας εκτιμάει θα αναζητήσει την παρέα σας. Ίσως θελήσετε να πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιο πρόσωπο για τη γενναιόδωρη στάση του. Οι γεννημένοι του 1963 θα επαναλάβετε μια ευχάριστη δραστηριότητα.



psixologikosfaros.blogspot.com/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger