ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΨΑΝΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΛΕΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011


Ελλείψεις σε πόσιμο νερό, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και καύσιμα έχουν αρχίσει να παρατηρούνται σε πολλά νησιά, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ναυτεργατών για τέταρτο συνεχόμενο 48ωρο, κατόπιν της κυβερνητικής απόφασης να καταστρέψει τα ταμεία τους και να απορροφήσει τα αποθεματικά τους...
Σε απομακρυσμένα νησιά των Κυκλάδων η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, αφού δεν υπάρχει ούτε καν πόσιμο νερό σε πολλά από αυτά. Η απεργία αναμένεται να διαρκέσει ώς τις 6 το πρωί της Τρίτης, την ώρα που δεκάδες φορτηγά με ευπαθή και άλλα προϊόντα για διάφορους προορισμούς της χώρας παραμένουν ακινητοποιημένα.

Μεγάλες ελλείψεις παρατηρούνται στην Κέρκυρα, καθώς έχει διακοπεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ηγουμενίτσα. Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι αν η απεργία συνεχιστεί και μετά την Τρίτη τότε τα προβλήματα θα γιγαντωθούν.

Ήδη παρατηρούνται ελλείψεις ακόμη και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε γάλα γαλακτοκομικά και επαγγελματικές τροφοδοσίες. Προβλήματα παρουσιάζονται και στα βενζινάδικα τα οποία βλέπουν τα αποθέματά τους να εξαντλούνται όπως και αυτά των δεξαμενών.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger