Τρικ για να φαίνονται τα μαλλιά πιο μακριά

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τα extension μπορεί να είναι ένας τρόπος για να κάνετε τα μαλλιά σας πιο μακριά αλλά εμείς θα μιλήσουμε για μικρά τρικ που θα σας προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ισιώστε τα μαλλιά σας. Με το ίσιωμα τα μαλλιά σας θα κερδίσουν τουλάχιστον 3 εκατοστά, ειδικά αν είναι σγουρά μιλάμε για παραπάνω εκατοστά. Μετά το ίσιωμα με το πιστολάκι, περάστε τα μαλλιά με ένα ψαλίδι για ίσιωμα για να έχετε πιο λείο αποτέλεσμα και για να παραμείνουν οι άκρες των μαλλιών ίσιες. Επίσης, όταν ισιώνετε τα μαλλιά σας θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα προστασίας από την θερμότητα και ενυδάτωσης ώστε να είναι πιο απαλά και λαμπερά.  
Μαζέψτε τα σε κότσο. Εσείς που έχετε μαλλιά μέχρι τους ώμους δοκιμάστε αυτό το τρικ. Χωρίστε τα μαλλιά στη μέση, παράλληλα με τα αφτιά, κρεπάρετε το κάτω μέρος, μαζέψτε τα όλα κάνοντας μια χαμηλή αλογοουρά. Βάλτε ένα ειδικό σφουγγαράκι για κότσους και γυρίστε γύρω από το σφουγγαράκι μια – μια τούφα. Έτσι, θα δημιουργήσετε την αίσθηση ότι τα μαλλιά σας είναι πιο μακριά και με περισσότερο όγκο.  
Μαζέψτε τα μισά μαλλιά. Άλλο ένα χτένισμα που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του μήκους στα μαλλιά είναι τα μισά μαζεμένα. Ισιώστε τα μαλλιά σας, μαζέψτε τα μισά σε κότσο ή μικρή αλογοουρά ή κοτσίδα ή απλό πιάσιμο, όσο πιο ψηλά τα μαζέψετε με λίγο κρεπάρισμα στην κορυφή τόσο πιο ογκώδη και μακριά θα φαίνονται. Τα υπόλοιπα μαλλιά αφήστε τα να πέφτουν κάτω και voila! 
Πρόσθετη αλογοουρά. Άλλη μια πολύ εύκολη λύση για να φαίνονται τα μαλλιά σας πιο μακριά. Προμηθευτείτε μια αλογοουρά ποστίς, μαζέψτε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά σε όποιο ύψος επιθυμείτε και τοποθετήστε το ποστίς από πάνω. Αμέσως τα μαλλιά σας θα φανούν πιο μακριά και με περισσότερο όγκο.  
Extra tip: Φορέστε ρούχα με χρώματα που κάνουν αντίθεση με τα μαλλιά σας. Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά αν το δοκιμάσετε θα συμφωνήσετε μαζί μου. Για παράδειγμα όσες έχετε σκούρα μαλλιά και φοράτε σκούρα ρούχα, τότε τα μαλλιά σας χάνονται, φορέστε ρούχα με χρώματα που κάνουν αντίθεση με τα μαλλιά σας ώστε αυτά να φαίνονται πιο πλούσια και μακριά. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα χρώματα μαλλιών. Πηγή: http://www.tsekouratoi.gr/2013/01/blog-post_6824.html#ixzz2Je2Uzx6U
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger