O ANT1 αναζητεί «Ήρωες»

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Στην τελική ευθεία για την προετοιμασία του βραδινού talk show που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται ο ΑΝΤ1. Ο τίτλος που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων είναι το «Sold out» και απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες να ρυθμιστούν για να οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία της πρεμιέρας της εκπομπής, η οποία τοποθετειται το Φεβρουάριο. Στο κανάλι του Αμαρουσίου όμως τα βλέμματα στρέφονται σε ένα άλλο φιλόδοξο project, το «Heroes». Τα στελέχη του καναλιού το χαρακτηρίζουν ως «καλή τηλεόραση» και φιλοδοξούν να το μεταφέρουν στην Ελλάδα με επιτυχία καθώς ήδη στη Σουηδία και την Αγγλία όπου έχει προβληθεί πήγε πολύ καλά. 

Πρόκειται για εκπομπή ανεύρεσης ηρώων της διπλανής πόρτας με σημαντική αλλά άγνωστη κοινωνική προσφορά. Σε λίγες ημέρες το κανάλι θα βγάλει στον αέρα τη σχετική καμπάνια ώστε το κοινό να προτείνει ανθρώπους που αξίζουν να αναδειχθούν. Κατόπιν επιλογής, θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα όπου θα παρουσιαστεί στο κοινό η δράση των «ηρώων», ενώ στο τέλος η αξιολόγηση του καλύτερου θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από επιφανείς πολίτες. Το έπαθλο θα είναι η ανάδειξη και η ενίσχυση της δράσης του νικητή, την οποία θα υποστηρίξει ο σταθμός με τα μέσα που διαθέτει. Η προβολή του «Heroes» έχει προγραμματιστεί να γίνει μετά το Πάσχα. Ως τότε, ελάχιστες νέες παραγωγές θα βγουν στον αέρα. Νέες σειρές δεν πρόκειται να γυριστούν άμεσα, ενώ εμπλοκή έχει σημειωθεί και με τα νέα επεισόδια από το «Αμάρτημα της μητρός μου». Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, εντός της εβδομάδας έχει προγραμματιστεί συνάντηση του διευθυντή προγράμματος, Γιάννη Λάτσιου με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα με στόχο την εξεύρεση λύσης. Μέχρι στιγμής η πρόταση που εξετάζεται είναι να αλλάξει η εταιρεία παραγωγής (Studio AΛΦΑ) ή να γίνει εσωτερική παραγωγή.

 Εντωμεταξύ όπως έχει ήδη γίνει γνωστό παράταση μιας εβδομάδας πήρε το «Dancing with the stars» το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια και όχι 13 όπως αρχικά είχε αποφασισθεί. Στον πάγο παραμένουν τα παιχνίδια του Γιώργου Λιανού και της Νάντιας Μπουλέ, όπως και το ριάλιτι «Wanted» μέχρι νεοτέρας ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του «Πλάκα κάνεις» με Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχο. to vima
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger