Τέλος για την Πρωινή Μελέτη: Τι λέει για τη Ράλλη;

Σάββατο, 7 Απριλίου 2012


Ύστερα από τριάμισι χρόνια στο πρωινό του Star, η Ελεονώρα Μελέτη μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, αφού οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες περί αντικατάστασης του «Made in Star» επιβεβαιώθηκαν. Ωστόσο, οι εκπομπές της Πέμπτης και της Παρασκευής, που έμελλε να είναι οι τελευταίες για την «Πρωινή Μελέτη», δεν προβλήθηκαν λόγω της απεργίας των τεχνικών στην ιδιωτική τηλεόραση.

Μέσα από το προσωπικό της blog, η Ελεονώρα Μελέτη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει τους πρωινούς τηλεθεατές της: «Σέβομαι το δικαίωμα του εργαζομένου να απεργήσει, αλλά αναγνωρίζω και το δικό μου δικαίωμα στην εργασία, το δικό μου δικαίωμα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας, όλα αυτά τα χρόνια και μας έφτασαν στην κορφή του γέλιου, της δημιουργικότητας, της αγάπης για τη δουλειά μας, αλλά και της τηλεθέασης» έγραψε, προσθέτοντας πως «η "Πρωινή Μελέτη", τελείωσε…ή μάλλον καλύτερα, μετακομίζει».

Η 33χρονη παρουσιάστρια αναφέρθηκε όμως και στο «κόψιμο» του Made in Star, στη θέση του οποίου θα προβάλλεται, μετά το Πάσχα, η δική της εκπομπή: «Μία εκπομπή κόπηκε στο Star. Άνθρωποι απολύθηκαν. Αποτέλεσμα μίας οικονομικής κρίσης που δεν θα κάνει πίσω για κανέναν σταθμό. Δεν θέλω να σχολιάσω ούτε να πω λόγια συμπαράστασης, γιατί, όπως και να έχει, εγώ έχω ακόμα τη δουλειά μου, και για κάποιους κανένα δικαίωμα να μιλάω. Δεν θα προκαλέσω αυτούς τους “κάποιους”, όμως ίσως είμαι η μόνη που μπορεί να καταλάβει στο ακέραιο το πώς μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος που εκτίθεται δημόσια από τη δουλειά του και ζει καθημερινά την αγωνία της φημολογίας και τον ευτελισμό της κριτικής όσον αφορά τις επιδόσεις του στο επάγγελμα που αγαπάει» έγραψε, καταλήγοντας: «Ξέρω πολύ καλά πώς είναι να ξυπνάει κάποιος και να πηγαίνει στη δουλειά του, να χαμογελάει και να καλείται να δείχνει καλά την ώρα που όλοι πίσω από την πλάτη του ψιθυρίζουν τα πάντα για το “τελειωμένο” μέλλον του και το δύσκολο παρόν του. Ξέρω πώς είναι να γνωρίζουν οι πάντες τα πάντα καλύτερα από σένα, για σένα».


ΠΗΓΗ: yupi.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger