Όταν οι γυναίκες γίνονται Κρουέλες...

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012


Οι γυναίκες μπορεί να γίνουν πολύ σκληρές με τους άντρες για να πάρουν αυτό που θέλουν! Από την στιγμή που διεκδίκησαν τη θέση τους στη κοινωνία έχουν πάρει το πάνω χέρι και μπορούν να χειραγωγήσουν τον άντρα με πολλούς και υπόγειους τρόπους χωρίς καν να το πάρουν είδηση!
Σου παραθέτουμε δέκα συμπεριφορές που μπορεί να σου θυμίσουν πολλά από τις δικές σου εμπερίες και καλά θα κάνεις να φυλαχτείς αν πέσεις στον δρόμο τους... Αν πάλι θέλεις να μοιραστείς κάποιο δικό σου βασανιστήριο, μην διστάσεις να μας το πεις...


P.S: Δεν αναφερόμαστε σε όλες τις γυναίκες για να μην παρεξηγηθούμε, γιατί υπάρχουν κι εκείνες που σέβονται τον σύντροφό τους!

Aρ. 10 : Δεν απαντούν στο τηλέφωνό τους
Καταφέρνεις και παίρνεις τον αριθμό με το τηλέφωνο της και νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου! Η γοητεία και η ατάκα σου προφανώς έπιασαν τόπο, σκέφτεσαι εσύ από μέσα σου. Έλα μου όμως που όταν προσπαθείς να την πάρεις δεν το σηκώνει ή το σηκώνει κάποιος άλλος και σου λέει «Κάνετε λάθος»… Εντάξει στην αρχή παθαίνεις ένα ψιλό-σοκ και μετά συνέρχεσαι! Αλλά αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι γιατί στο δίνει αμέσως αφού δεν πρόκειται να σου ξαναμιλήσει! Πολύ απλά γιατί είναι πιο εύκολο να στο δώσει και μετά να εξαφανιστεί, παρά να σου πει εκείνη την στιγμή μπροστά σου όταν απλά δεν ενδιαφέρεται!

Aρ. 9 : Χρησιμοποιούν τους άντρες για free ποτά!
Κι όμως είναι αλήθεια, γι’ αυτό να είστε ψιλιασμένοι! Πολλές γυναίκες βγαίνουν έξω με την πεποίθηση ότι δεν θα ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ για ποτά. Στηρίζονται στο βαθύ ντεκολτέ και το σέξι μίνι φόρεμα τους για να πείσουν τους άντρες για το πρώτο, δεύτερο αλλά και το τρίτο πότο! Αν πάλι δεν βάλεις το χέρι στην τσέπη μπορεί να μην σου ρίξουν ούτε βλέφαρο…

Aρ. 8 : Χρησιμοποιούν τους άντρες ως καβάτζα
Δεν είναι όλες έτσι, αλλά υπάρχει δυστυχώς και αυτή η κατηγορία των γυναικών που δεν μπορούν να μένουν μόνες τους! Σου συμπεριφέρεται άσχημα, μαλώνει συνέχεια μαζί σου, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, σε κακολογεί πίσω από την πλάτη σου, αλλά αφού όπως φαίνεται έχει κουραστεί με την πάρτη σου δεν το τελειώνει. Αντιθέτως, το τραβάει και παράλληλα αναζητά τον αντικαταστάτη σου. Είναι ο τύπος των γυναικών που είναι τόσο ανασφαλής που δεν μπορεί να μείνει χωρίς σχέση. Αν είναι σκληρή θα το τραβήξει μέχρι να βρει άλλον, κι αν είναι πολύ σκληρή θα ξεκινήσει κάτι με τον τρίτο μέχρι να σιγουρευτεί ότι είναι ικανοποιημένη πριν σε παρατήσει σαν στυμμένη λεμονόκουπα!

Aρ. 7 : Παίζουν με τα συναισθήματά τους
Οι άντρες ένα πράγμα δεν μπορούν… να βλέπουν τις γυναίκες να κλαίνε! Φυσικά αυτό το ξέρουν πολύ καλά εκείνες και το εκμεταλλεύονται. Οι γυναίκες ως πιο συναισθηματικές τους είναι πιο εύκολο να βασιστούν στην πιο ευαίσθητη φύση τους για να ζητήσουν τον ουρανό με τ’ άστρα από τον αγαπημένο τους. Λίγα δάκρυα, λίγη κλάψα τύπου «δεν με καταλαβαίνεις, κι εγώ έχω κάνει τα πάντα για να περνάς καλα…» και έπεσες!

Aρ. 6 : Χρησιμοποιούν φυσική βία
Οι άνδρες μεγαλώνουν με την ιδέα ότι τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε. Και πολύ καλά τους μαθαίνουν, αλλά δυστυχώς εκείνες το γνωρίζουν και το εκμεταλλεύονται υπέρ τους για να τους εξουσιάσουν. Μπορεί να σηκώσουν το χέρι τους όταν αισθανθούν ότι έχουν προσβληθεί . Γνωρίζοντας ότι δεν θα ανταποδώσει, λοιπόν, αυτός ο τύπος γυναίκας μπορεί να προκαλέσει κάθε είδος βίας πάνω του χωρίς να σκέφτεται τις επιπτώσεις. Και φυσικά, ο άνδρας δεν θα ομολογήσει ότι έχει πέσει θύμα βίας από την κοπέλα του! Έχουμε κι έναν εγωισμό…

Aρ. 5 : Τους κριτικάρουν δημόσια
Οι γυναίκες έχουν αγριέψει και αυτό το καταλαβαίνουμε με μια βόλτα έξω το βράδυ. Βγαίνω με φίλους σε μπαρ και δίπλα μου παρατηρώ ζευγάρι ανυποψίαστο. Ξαφνικά, εκείνη δίμετρη ξανθιά και σέξι αρχίζει και φωνάζει. Εκείνος κουμπωμένος την κοιτά αποσβολωμένος να του τα χώνει γιατί ξέχασε να της πει για εκατοστή φορά πόσο ωραία είναι με το καινούριο της φόρεμα. Ο κακομοίρης, σκέφτομαι από μέσα μου, τι θα του σούρει τώρα… Δεν διστάζουν να φέρουν σε δύσκολη θέση το αγόρι τους και να το εκθέσουν όχι μόνο μπροστά σε ξένους, αλλά και στην παρέα τους και στην οικογένεια τους!

Aρ. 4 : Το "παίζουν" single, ενώ δεν είναι...
Έχεις δώσει τον καλύτερό σου εαυτό και απ’ ότι φαίνεται έχεις κάνει πολύ καλή πρόοδο, μέχρι την στιγμή που έρχεται η ατάκα κατακέφαλα… «Έχω αγόρι!»… Αυτή η πληροφορία βέβαια θα ήταν καλό να είχε δοθεί από την αρχή, πριν βάλεις τα δυνατά σου και ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου! Εντάξει δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου κάνει μια γυναίκα, αλλά είναι εκνευριστικό να σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι διαθέσιμη γιατί θέλει να αναπτερωθεί το ηθικό της και να επιδοθεί στο ευκαιριακό φλερτ όταν της δοθεί η δυνατότητα!

Aρ. 3 : Σε εκβιάζουν με το σεξ
Παλιό, αλλά πιάνει! Είναι το πιο σκληρό που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στον άντρα. Να αρνείται το σεξ μέχρι να πάρει αυτό που θέλει! Αδίστακτη! Για τους περισσότερους άντρες. το σεξ είναι τόσο σημαντικό όσο το νερό! Καταλαβαίνετε λοιπόν πως αν προβεί σε τέτοιες κινήσεις, μπορεί να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό της.

Aρ. 2 : Τεστάρουν τους άντρες
Ετοιμάζεσαι να βγεις με τους φίλους σου για μια ανδρική βραδιά που τόσο πολύ λαχταρούσες, κι εκείνη σε παίρνει τηλέφωνο και σου ζητάει να αλλάξεις τα σχέδια σου και να μείνεις μαζί της. Δεν σου προβάλει κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλά ότι θέλει να σε δει. Ξέρει ότι είχες κανονίσει να βγεις με τους φίλους σου που έχεις τόσο καιρό να δεις, αλλά για να μην της χαλάσεις το χατίρι και την αφήσεις μόνη θα πας και θα πέσεις στην παγίδα. Πρόκειται για τεστ και σε δοκιμάζει να δει πόσο πιο ψηλά βάζεις αυτήν σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Δεν είναι πολύ άσχημο;

Aρ. 1 : Φλερτάρουν για να σε κάνουν να ζηλέψεις
Μπορεί να θέλει να τονωθεί το εγώ της, μπορεί μόλις να έχετε μαλώσει ή απλά να της αρέσει να σε βασανίζει. Για όποιον λόγο κι αν το κάνει, κοπέλες που φλερτάρουν μπροστά το αγόρι τους είναι ανώριμες και σίγουρα άκαρδες. Καλύτερα να μείνεις μακριά τους…

menslounge.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger