Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ???

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012


Και να το μεγάλο ερώτημα που γεννάται μετά από κάθε χωρισμό… Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα του χωρισμού και αναρωτιέσαι αν θα ξαναερωτευτείς ποτέ. Έζησες πολλά μαζί του, καλά και κακά, περνάγατε όλη τη μέρα μαζί και τώρα ξαφνικά είσαι μόνη σου. Νιώθεις ένα μεγάλο κενό και ορκίζεσαι πως δεν θα αφήσεις ποτέ κανέναν ξανά να σε κάνει να πονέσεις τόσο. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ!!! Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που γνώρισες. Άντρες θα έρθουν πολλοί –μακάρι δηλαδή. Κι αν αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας?? Κι αν ήταν το άλλο σου μισό?? Αν, αν ,αν…. αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι. Έλα σύνελθε… αν ήταν όλα αυτά δεν θα είχατε χωρίσει. Και όπως λέει και ο Ρέμος: άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!! Ωραίο άσμα και με πολλές αλήθειες. Πρέπει να βγεις από την κατάθλιψη και να ξανακοιτάξεις τον εαυτό σου. Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται ο έρωτας με έρωτα περνάει. Δεν μπορείς να κλειστείς στο σπίτι σου και να κλαις το μακαρίτη. Ότι έγινε έγινε.
1. Think positive!!! Σκέψου τις καλές στιγμές της σχέσης σας και κράτησέ την σαν μια ωραία ανάμνηση και πάρε ένα καλό μάθημα για τις σχέσεις που ακολουθούν. Δεν είναι ανάγκη να μισείς τον πρώην σου, καλώς ή κακώς μοιράστηκες τόσα μαζί του. Κάτσε όμως και δες τα λάθη που έκανες εσύ στη σχέση σας και φρόντισε να μην τα επαναλάβεις.

2. Ο καλύτερος γκόμενος είναι ο επόμενος!!! Το λένε τα αγόρια και μάλλον έχουν δίκιο. Γι’ αυτό ντύσου, στολίσου και βγες στην αναζήτηση του επόμενου. Καλά δεν είπαμε αμέσως, δηλαδή Δευτέρα χώρισες Τρίτη βρήκες τον αντικαταστάτη. Χρειάζεσαι ένα διάστημα μόνη σου να χαρείς την ελευθερία σου. Αλλά έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και μην κλείνεις την πόρτα στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Και κάτι βασικό: μην ψάχνεις τον πρώην σου στον επόμενο. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και θα σε κερδίσει με την προσωπικότητά του (και για τον ωραίο του κώλο εντάξει).

Όσο και να σε πονάει και όσο ερωτευμένη κι αν είσαι σύνελθε!!! Σκέψου πόσες γυναίκες πήραν διαζύγιο στα 50 τους, άλλαξαν όλη τους τη ζωή και κατάφεραν να ορθοποδήσουν και να προχωρήσουν. Πόσο μάλλον εσύ που έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και δεν έχεις τις αντίστοιχες υποχρεώσεις. Και εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε…. Θες να μείνεις σπίτι σου, να λιώσεις στον καναπέ αγκαλιά με ποτό, τσιγάρο και σοκολάτα και να σκέφτεσαι όλα αυτά που περάσατε: τα ταξίδια, το σεξ, τις εκπλήξεις που σου έκανε, το σεξ, τις ταινίες που είδατε, το σεξ…. Βάζεις και ακούς συνέχεια το τραγούδι σας και δεν πιστεύεις πως όλα πήγανε χαμένα (χαμένα τα δάκρυα που ξόδεψα αγάπη μου για σένα… άρε Καιτούλα). ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Ειλικρινά έχεις αρχίσει και με τρελαίνεις…. Κάθεσαι ακόμα έτσι??? Εεεε τι να σου πω καλή μου…. Δεν έχω λόγια… σου στέλνω ένα τζιν και ένα κουτί LACTA (μέσα θα βρεις και το κινητό του κούκλου κολλητού μου… η επιλογή δική σου).

Betty Li
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Pacmanakis custom Template | blue gene Template
Copyright © 2014. Blue Gene - All Rights Reserved
Template Created by Pacmanakis Inspired by Blue Gene 2011
Proudly powered by Blogger